В горах Червоної Поляни відкритий лижний сезон

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: funsochi.ru / Ольга Шухова

Гірськолижний сезон офіційно відкритий в Червоній Поляні на курорті «Горки Місто» на минулих вихідних. Про це повідомили в прес-службі курорту 4 грудня.

У суботу для райдерів стали доступні траси в зонах «Цирк-2» і «Цирк-3». На курорті розповіли, що вище за позначку 1 500 м зі снігом немає проблем.

Айс або не айс? Що приховують гірськолижні готелі Сочі?

Таємний покупець знайшов «прокляття фараонів» в одному з готелів Червоної Поляни

У нашому проекті «Кинути кістки в Сочі» - новий репортаж секретного агента HotLine.travel, який напередодні гірськолижного сезону протестував ряд готелів в Червоній Поляні. Після готелів Skypark на другому рівні «Альпіка» і «Шале» на роздоріжжі трьох курортів - «Троянди Хутори», «Газпрому» і «Горки Міста» - він відправився на «Розу Плато».

«Траси відкриті і підготовлені. До обіду в суботу ми вже продали понад тисячу скі-пасів, всього ж за вихідні у нас зайшлося понад 3 500 осіб », - розповіла TourDom.ru Олена Захарова, начальник відділу реклами та PR управління маркетингу курорту.

Нагадаємо, тестові катання пройшли на трасах «Роза Хутір» і «Горки Місто» 25-26 листопада. При цьому минулого тижня представники першого курорту заявили, що відкриття буде 15 грудня, а на другому точну дату відкриття сезону назвати не могли. Як пояснили кореспонденту порталу TourDom.ru, таке рішення було прийнято тільки ввечері 1 грудня.

Нагадаємо, в минулому році «Горки Місто» почали сезон пізніше, 7 грудня. Коли відбудеться відкриття інших трас цього курорту, а також «Троянди Хутір» і «Газпрому», буде залежати від погодних умов.

Відзначимо, що в Європі багато курортів теж підготували траси в цьому сезоні досить рано, що призвело до зростання інтерес до них з боку російської аудиторії.

Айс або не айс?
Що приховують гірськолижні готелі Сочі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online