Європейські квартири за українську валюту!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Європейські квартири за українську валюту! https://cdn.segodnya.ua/img/article/6286/48_main.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/6286/48_tn.jpg 2015-07-06T09: 00: 12 + 03: 00 Україна Зустрічайте, перший житловий комплекс Євро-класу в Харкові!

Справжнім трендом в Україні стало інвестування в нерухомість Європи, адже це надійно і високодохідне. Однак, зараз українцям, щоб придбати нерухомість європейського рівня навіть не потрібно покидати меж країни, адже в Харкові з'явився житловий комплекс Євро-класу "Воробйови гори"!

Кожна деталь в житловому комплексі, починаючи з двору, під'їздів і закінчуючи квартирами, зроблена відповідно до високих євростандартів.

Новобудови в ЖК "Воробйови гори" зовсім не схожі на сірі однотипні багатоповерхівки міста, вони на 100% є яскравими комфортабельними європейськими будинками. Завдяки креативним дизайнерським фасадам вони нагадують барвисті будиночки Італії, Франції чи Англії.

Квартири в житловому комплексі "Воробйови гори" спроектовані в оптимальному європейському стилі - невелика площа від 18 до 37 м2, максимум світла і мінімум перегородок!

В якості інвестиційного проекту, комфортабельні квартири в ЖК "Воробйови гори" в порівнянні з нерухомістю Європи краще в рази. По-перше, для покупки нерухомості за кордоном потрібен солідний стартовий капітал - від 1 500 000 грн., Вартість же квартири в ЖК "Воробйови гори" мінімальна - всього 198 000 грн. По-друге, вони є більш прибутковими - в той час як дорога європейська нерухомість приносить 2-4% річних, квартири в ЖК "Воробйови гори" приносять дохід рівний 16% річних! До того ж, в Європі ринок пересичений нерухомістю під оренду, тому в кращому випадку вона здається 4-5 місяців на рік, решту часу - простоює, приносячи збитки. Квартири в ЖК "Воробйови гори" мають постійний попит, завдяки цьому відсутній час простою і в результаті - Ви постійно отримуєте дохід! А по-третє, купити квартиру в Європі легко, а продати нереально через пересичений ринку, в той час як квартири в ЖК "Воробйови гори" максимально ліквідні і продати їх також легко, як і купити!

Тому, купуйте якісну і дохідну нерухомість євро класу за доступною ціною, не виїжджаючи з Харкова! Яскравий, сучасний екобудинок, комфортабельні квартири з раціональними плануваннями і затишний, мальовничий дворик з ландшафтним дизайном - справжнє втілення європейського стилю в українській нерухомості, і все це ЖК "Воробйови гори"!

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online