Рецензія до фільму "Мисливці за головами" (2011). Голлівуд по вам скучив!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Мисливці за головами - це воістину несподіваний ковток свіжого повітря в жанрі світового трилера! Не здивуюся, якщо голлівудські компанії захочуть зробити свою версію цього Кіно - з великої літери, адже всі причини на обличчя - захоплююча історія, чудовий сценарій, динаміка, що не відпускає до кінця фільму, і постійні сюжетні повороти, які буквально все перевертають з ніг на голову !
Але почну по порядку ... На жаль фільм провалиться в прокаті ... Шкода, дуже шкода ...
Причин тому безліч, наприклад - простий обиватель, як я і деяких читачів, побачивши країну виробника - Норвегія, постер, опис, бюджет (1 000 000 доларів) і назва - мимоволі вважатиме що фільм нудний і не заслуговує на увагу, і дуже даремно! Я в цьому вже переконався! Але все ж ті люди, які бачать цей витвір - отримають колосальне задоволення від побаченого! Кайф в чистому вигляді!
Починається картина як легка мелодрама з домішкою комедії, досвідчений «мисливець за головами» (дуже дивна професія), а насправді бізнесмен і директор компанії, що займається наймом і пристроєм персоналу, із зовнішністю мало змахує на Алена Делона, який має затишний будиночок з красунею дружиною - моделлю, і в таємниці злодій антикваріату, ризикує всім заради крадіжки цінної картини, що належить новому знайомому ... Нудно ... але все ж фільм не перестає тримати, хоча чим не особливо зрозуміло ... продовжуємо дивитися ... і все йде не погано, але тут бац ... ніби обухом по голові ... з'являється ... доказ зради його дружини ... Ну і що - запитаєте ви? А то що дії після цього починають розвиватися так стрімко, що голова йде обертом! Подільника головного героя вбивають, а за ним самим починається полювання ... і фільм різко перетворюється в якусь подобу «Попутника», а потім і зовсім в шпигунський детектив, з купою екшен сцен, підміною трупів, погонь, кров'ю, понад секретними мікрочіпами та іншої «мішурою »яку сценаристи примудрилися запхати в цю історію!
Що це? Це виграшна багатожанрова картина, яка припаде до смаку кожному, від ботаніка до брутального мачо, від школярки до бізнес леді ... А після того як починаються титри, в голові крутиться лише одна думка: - «Ох і розумний же цей мужик! Треба буде фільм ще разок глянути! »...
Фільм обов'язковий до перегляду, таке кіно пропускати не можна!
І в кінці хотілося б додати ... «Репутація понад усе»!

Автор: Авгур (Всього рецензій: 9 , Середня оцінка: 7.48)

25.01.2012

Переглядів: 726

Переглядів: 726

Підписуйтесь на канал KinoNews.ru в Яндекс.Дзен, щоб оперативно стежити за нашими новинами.


Ну і що - запитаєте ви?
Що це?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online