Городян запрошують навчитися грати в міні-гольф та оцінити доступність заміського життя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

"Ліверпуль" знаходиться всього в 20 хвилинах їзди від Єкатеринбурга.

Зізнайтеся чесно, чому ви досі не переїхали за місто, хоча можливість дихати свіжим повітрям і насолоджуватися природною красою явно вас приваблює? Напевно боїтеся залишитися без цивілізації, самому тягнути на собі утримання будинку та інше, інше, інше. Ви можете розвіяти ці сумніви і своїми очима подивитися, як здорово і весело живе сучасний заміський район!

18 червня з 12 до 15:30 в районі заміських квартир "Ліверпуль" відбудеться велике свято, на який запрошені всі! У програмі - екскурсії по таунхаусів і території району, знайомство з жителями (у яких ви зможете випитати всю-всю правду про заміське життя), а також розваги та відпочинок на природі:

- уроки гри в гольф;
- жива музика;
- фотозоні для Ульотна літніх кадрів;
- запальні танці від команди черлідіров;
- фуршет від ресторану "Малинівка";
- подарунки від партнерів - компанії Kerama Marazzi, банку ВТБ24, фабрики Komandor, мережі лінгвістичних центрів Talisman, дитячого садка-школи "Згода".

Район заміських квартир "Ліверпуль" розташований всього в 20 хвилинах від міста, в селі Коптяки під Среднеуральск. Коли ви поїдете на свято, ви переконаєтеся, наскільки мало часу займає дорога - на відміну від міських вулиць, на Серовский тракті пробок не буває.

Коли ви поїдете на свято, ви переконаєтеся, наскільки мало часу займає дорога - на відміну від міських вулиць, на Серовский тракті пробок не буває

У кожного жителя - своє ганок, свій невелику ділянку землі, на якому можна влаштовувати шашлики або вирощувати полуницю.

Формат житла в "Ліверпулі" особливий - це таунхауси, які поєднують в собі всі принади заміського життя і зручність звичних багатоквартирних будинків. Свій окремий вхід, місце для паркування перед будинком, невеликий задній двір, на якому можна смажити шашлики або розбити маленький город, найчистіша вода з артезіанської свердловини - все як в заміському будинку. Але при цьому обслуговування будинку та прибудинкової території здійснюється керуючою компанією. Клопоти, якими займаються власники котеджів, не стосуються жителів таунхаусів. Вам почистять дороги від снігу, організовують своєчасне обслуговування усіх інженерних мереж і конструкцій, посадять квіти вздовж прогулянкових алей і дитячих майданчиків. Ось він, секрет комфортного життя за містом!

Гуляти в "Ліверпулі" одне задоволення: є пішохідні алеї та велосипедні доріжки, на узліссі - дитячий майданчик і всього в 600 метрах - чудове Исетское озеро.

Уявіть (а 18 червня - переконайтеся особисто), що стоячи в сучасній, з голочки обробленою квартирі, ви зможете милуватися сосновим бором, насолоджуватися ні з чим незрівняним хвойним ароматом, що заповнює кімнату через відчинені вікна. Як буде здорово прокидатися тут під спів птахів, снідати у дворі, на свіжому повітрі, а вечорами ходити на озеро - благо, воно все в 600 метрах!

Поруч - вся необхідна для сучасної людини інфраструктура: магазини, дитячі садки і школи, басейн.

До речі, заїхати ось в такий таунхаус площею 105,24 кв. м можна, заплативши всього 560 тисяч рублів class = "_"> - за програмою "Давай, заїжджай!" *:

Решту суми можна внести протягом півроку - цього часу якраз достатньо, щоб не поспішаючи продати свою стару квартиру. При цьому у вашому розпорядженні - двоповерховий будинок з відмінним плануванням. У просторій вітальні можна влаштовувати вечірки і сімейні обіди, світлі кімнати на другому поверсі ідеально підходять для спальні, дитячої або кабінету. Втім, можливо, коли ви побачите ці будинки своїми очима, у вас виникнуть інші ідеї!

Приїжджайте в "Ліверпуль" в суботу, 18 червня! Свято відбудеться за любої погоди з 12 до 15:30 годин. class = "_">

Детальна інформація про об'єкт на сайті мойліверпуль.рф . Інформацію про способи придбання готових дворівневих квартир в районі "Ліверпуль" уточнюйте у фахівців агентства нерухомості "Атомстройкомплекс" по телефону +7 (343) 266-93-93 class = "_"> або в офісі за адресою: м Єкатеринбург, вул. Бєлінського, 39 class = "_">.

Бєлінського, 39 class = _>

* Зазначена сума в розмірі 560 тис. Рублів є початковим внеском. Повну вартість рекламованого об'єкта і умови оплати уточнюйте в ТОВ АН "АТОМ".

ТОВ АН "АТОМ", г. Екатеринбург, ул. Бєлінського, 39, тел. +7 (343) 266-93-93, офіційний агент по реалізації квартир в рекламованому об'єкті "Ліверпуль", Свердловська область, ГО Среднеуральск, д. Коптяки, квартал "Ліверпуль". Продаж об'єктів, введених в експлуатацію.

Фото: "Атомстройкомплекс".

Зізнайтеся чесно, чому ви досі не переїхали за місто, хоча можливість дихати свіжим повітрям і насолоджуватися природною красою явно вас приваблює?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online