Ластівчине гніздо

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Шедевр з обладнаний видами на море, дельфінів видно дуже добре !!!

Прямо ширяє на гребені скелі. Обідали на літній веранді з хорошим видом на "замок". Одна з візитних карток Криму.

Здалеку вид вражає. Поблизу - суєта і величезна кількість туристів забирає на себе всі - сходи / люди / сувеніри ...

Олег51 ★★ ☆☆☆

Я очікував більшого. По-перше в'їзд на машині-300руб., (І пропускають тебе охоронці як "Царі" - ти ніхто і звати тебе ніяк, стій і чекай, квитанції про оплату НЕ ДАЮТЬ, пипец якийсь, прохід до будівлі самого "ЛГ" ще по 200рублей з кожного, хоча дивитися не дуже що є, відкритий тільки перший поверх, та й то не весь. От і рахуйте самі, один камінний зал і кімната на першому поверсі, все інше ЗАКРИТІ і вихід на балкон тоже.Можно милуватися тільки з боку , а в стороні сміття горами, пляшки, папір, в туалет біля входу в "ЛГ" взагалі краще не заходити і персонал "хамовитий". ... про долженой Я очікував більшого

Так що вирішуйте самі ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Не раджу їхати в це місце.

Якщо зможете розкидати натовп - обов'язково сподобається.

Красиво, візтная картка. Дуже гарні краєвиди. Всередину і навіть на балкон вже не пускають. Але до дверей підійти можна. Машину краще поставити на великій стоянці на захід від санаторію Перлина і спокійно пройти по спеціально зробленим доріжці між Перлиною і Вітрилом.

Gagarin-nn ★★★★★

Сюди, ясна річ, намагається потрапити кожен турист. Візитна картка Криму.
На машині підібратися не зміг, відомі навігатора шляху перекриті шлагбаумами.
Як на мене, найправильніше обплавати сюди на кораблику від набережної Ялти.

Були 6 січня, ресторану там вже нет.сейчас проходять різні виставки. Саме ластівчин гніздо виглядає відмінно, та й види на море відкриваються дуже хороші.

babaykin ★★★★★

За инфе, привезеної щойно з Криму, ресторану-то в ЛГ немає аж з 2010 року (при цьому в 2008 ще точно був). Зараз там щось на зразок виставкового залу, в кінці липня, скажімо, там проходила виставка ікон. Шкода, інфа з других рук - сам бачив ЛГ тільки здалеку.

Місце, безумовно, красиве. Народу - натовпу. Ми припливли на теплоході з Ялти (без висадки на берег - 300 руб. / Чол., З висадкою на 1 годину до наступного рейсу -400 руб.). Від пристані до замку треба піднятися по сходах. Так ось це суцільний базар: на кожній сходинці тобі сунуть мавп, сов, ще якихось птахів для фото. Щільні розвали сувенірів. У самому замку якась незрозуміла виставка. Дуже суєтне місце. Краще дивитися здалеку.

Андрій ★★★★★

Коли тут мало людей, то це просто чудово! Краса архітектури і простір моря.

Dmitry ★★★★★

У нас зовсім небагато будівель в стилі мануеліно, в будь-якому випадку - архітектурний шедевр. І місце - чудове, хоча, зрозуміло бариги псують настрій.

ирина ★★★★★

побувавши неодноразово на Ластівчиному гнізді. дуже подобалося дерево желаній.ведь дерево бажань виконало моє желаніе.в цьому році я зі своєю сім'єю і маленькою дитиною спеціально прийшла до дерева желаній.і була обурена його закрилі.Что значить закрили дерево бажань на території ласточкиного гнізда є не отьемленной частина і є пам'яткою .я вимагаю повернути гнізда його визначна пам'ятка.

Той туристичний об'єкт, з яким у мене насамперед асоціюється Крим і відвідати його потрібно обов'язково. Це символ Криму. Від ялтинського причалу теплоходики відправляються щогодини, прогулянка туди і назад з висадкою близько години в Ластівчиному гнізді коштує 300 рублів. По дорозі розповідають про визначні пам'ятки, розташованих на березі, який припливом. Навіть якщо побували в більшості з них, цікаво подивитися на них з моря. Ну і звичайно Ластівчине гніздо теж обов'язково потрібно побачити і з моря. ... продовження Той туристичний об'єкт, з яким у мене насамперед асоціюється Крим і відвідати його потрібно обов'язково

Так воно сприймається зовсім по іншому.

Влітку просто красиво! А восени / взимку, захоплююче красиво! Стояти над ревучим морем, вдихати гострий, морське повітря, щулячись від вітру ...! Є ресторан, немає його-яка різниця! Головне, що "Гніздо" - на століття!

Були ще в радянські часи. Вразило.

Був в серпні 2013р. Гарний ресторанчик і хороші види

Були в червні 2013 року, гарний вид, фото виходять шикарні, але не більше того. У сам замок не пускають. Спеціально їхати не варто.

Гарний вид, красиві фото виходять, але не більше того. У замку ресторан, але навіть туди не пустили нашу групу. Цікаво хто вирішив, що росіяни не заможні і не зможуть оплатити рахунок? Враження зіпсувалися, так і дощ пішов з такою силою, що залишатися в цьому місці ні у кого не виникло бажання.

Ірина ★★ ☆☆☆

Були там в 2009 році, не особливо вразило ... Цього року возила в Ялту батьків, в гніздо навіть заїжджати не стали. Ще розумію, пропливаючи повз на катері, помилуватися пейзажем, в тому числі і гніздом, але спеціально туди їхати ... не варто воно того ... цінності не представляє, нагорі - ресторан. У Ялті і її околицях є багато набагато більше цікавих і привабливих в історичному, культурному значенні місць ...

Анька Пітерська ★★★★ ☆

Задумка замку підглянена у природи! Є така скеля недалеко від Нового Світу! Виконання добре, включити в маршрут, але не їхати спеціально!

Прекрасне місце!!! На теплоході вздовж берега сплавав туди і назад. Красота !!!

Побували теплим (+15) сонячним січневим днем ​​2012 року. Ресторану там більше немає, зараз там виставковий зал картин, намальованих під водою. Звичайно, види там розкішні - море, гори, благодать!

як місцевий житель не розумію чим притягує ця будова приїжджих ... видать очей замилен.
Коли там бував саме гостре відчуття це звичайно обійти по пішохідному карнизу і позаглядивать вниз ...
Дістатися до нього можна 2 способами - влітку на катері з Набережної (там по матюгальнік говорять про це регулярно майже на все місто) за ціною 10 доларів за людину в одну сторону. Другий варіант від автовокзалу ходить маршрутка з нижньої платформи (номер забув, але здається їх кілька ходить). ...
продовження як місцевий житель не розумію чим притягує ця будова приїжджих

Як варіант доїхати туди на маршрутці на майданчику помилуватися видом і поснідати в кафе Олена потім по сходинках спуститися до Гнізда (10-15 хв з шикарними видами) там потусити, купити магнітик і поїхати на катері в Ялту. Тільки заздалегідь коли спускаєтеся дивіться розклад відправлення або орієнтуєтеся по відповідним катерам.

Замок буквально ширяє над морем, балансуючи на скельному виступі. Щоб під'їхати до замку на своїй машині, зі слів місцевих жителів, охорона санаторію просить 80грн.

Нвряду з Воронцовським палацом відомо не одному поколінню россіян.Архітектура, розташування - просто супер. Відвідати треба обов'язково.

Так, справжня візитна картка Ялти. Готика в наших краях воспрінімаетсяя завжди супер, а вже в такому місці і зовсім. Пам'ятаю, коли вперше їхав до Криму, тільки Ластівчине гніздо і було у мене на слуху з того що треба відвідати обов'язково. Виходить, найбільш розкручений об'єкт Криму!

був в детстве- враження було неізгладімое- по красі, потім був через років 15 .. в 2004 або 5 році- вже не те ... + збори за підйом на оглядовий майданчик, відразу згадався Бендер з Провалом- діти і пенсіонери по 5 копійок .. міліціонери прирівнюються до дітей .. ех ...

У нас такого мало, треба дивитися!
Якщо море неспокійно, висадка / посадка на катер вимагала певної спритності (хто був недавно, скажіть, може, вже нормальний причал спорудили?).

Коли перший раз бачиш цей замок з дороги, здається - ну не може такого бути, це проти всіх законів природи і архітектури. Зовні варто подивитися обов'язково, благо це зовсім нескладно - спуститися в районі Гаспри на нижню шосе. А в ресторані господарі і кухарі - справжні італійці і вільних місць немає.

Цікаво хто вирішив, що росіяни не заможні і не зможуть оплатити рахунок?
О був недавно, скажіть, може, вже нормальний причал спорудили?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online