Кримський «замок любові» потрапив до британського список найромантичніших місць

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Замок «Ластівчине гніздо» увійшов до рейтингу найромантичніших будівель світу, який склала провідна газета Великобританії The Telegraph. Всього до переліку потрапили 17 об'єктів, кримський замок виявився на 14-му місці. Замок «Ластівчине гніздо» увійшов до рейтингу найромантичніших будівель світу, який склала провідна газета Великобританії The Telegraph

Перша сходинка дісталася Замку Больдта в США, який було збудовано на початку ХХ століття. На другому місці опинився «Малий Тріанон» в Версалі. Третє місце зайняв меморіал Ештона в Англійському місті Ланкастер.

Замок «Ластівчине гніздо» - пам'ятник федерального значення РФ, розташований на 40-метровій Аврориній скелі, зайняв 14 рядок списку, передає "Новий день". Історія «Ластівки» викладено так: «Романтичний особняк на прямовисній скелі був названий« Замком любові », коли його збудували для німецького бізнесмена - барона фон Штейнгеля в 1895 році, хоча немає ніяких підстав вважати, що він був призначений для кого-то конкретного. Більш того, фон Штейгель продав його в 1914 році, і він довгий час був рестораном ».

За даними видання «Кримінмформ» , Реконструкція палацу-замку Ластівчине гніздо, запланована на 2017 рік, перенесена на поточний рік.

У ФЦП «Соціально-економічний розвиток Республіки Крим і Севастополя до 2020 року» на реконструкцію замку передбачено 132,4 млн руб.

Влітку 2017 року на Ластівчиному гнізді пройшли геологічні роботи. Стан скелі Аврора, на якій вже більше століття стоїть замок, було визнано задовільним.

Капітальний ремонт там проводився в 1967-70 роках. До 2011 року замок працював як ресторан.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online