На покупку найдорожчої квартири в Харкові потрібно відкладати зарплату 200 років

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

30 жовтня 2012 16:25 Переглядів: 30 жовтня 2012 16:25 Переглядів:   ТОП найдорожчих квартир Харкова

ТОП найдорожчих квартир Харкова. Фото: kiev.olx.com.ua.

У Харкові склали ТОП-5 найдорожчих квартир.

ціни починаються від $ 500 тис. і вище. Скільки коштують найдорожчі квартири Харкова, можна дізнатися з цієї добірки, складеної аналітиками найбільшого в Україні сайту безкоштовних оголошень Slando, пише ibud.ua .

1. Квартира на вул. Іванова за $ 950 тис.

Квартира розташована в самому центрі міста. Вона має три рівні, де верхній - мансарда з панорамним дахом. Сходи і підвіконня виконані з натурального мармуру, підлога дерев'яна з підігрівом, встановлена ​​італійська сантехніка та данські вікна відкриваються з пульта. опалення автономне, є також система фільтрації та накопичення води. В оселі чотири спальні, стільки ж санвузлів, дві гардеробні, камінний зал і підсобні приміщення. Також є три балкона з панорамним видом на місто. Загальна площа - 390 м2.

2. Дворівневий пентхаус на вул. Фронтова за $ 822 тис.

Квартира розташована на 16 і 17 поверхах нового будинку. Загальна площа становить 357 м2, великий хол з сходами займає 51 м2, кухня - 25 м2, а кабінет має площу 38 м2. Квартира без оздоблювальних робіт. Встановлено автономне опалення, самовимивающійся сміттєпровід. Територія охоронювана. У будинку є підземний паркінг, зона відпочинку з фонтаном і дитячий майданчик.

3. Квартира на вул. Трінклера за $ 750 тис.

Житло знаходиться на дев'ятому поверсі 25-поверхового будинку. Площа квартири становить 215 м2, а кількість кімнат - 4. В приміщенні зроблений ремонт, встановлені меблі та техніка.

4. 5-кімнатна квартира на вул. Чернишевського за $ 650 тис.

Будинок восьмиповерховий і в ньому всього вісім квартир. Кожна з них займає весь поверх. Закрита територія, а у дворі гараж на два авто. Загальна площа житла 205 м2. У приміщенні зроблений дизайнерський ремонт, встановлені теплі підлоги, автономне опалення. У будинку є відеоспостереження, охоронна і пожежна сигналізації.

5. Квартира на пр. Леніна за $ 500 тис.

Квартира знаходиться на п'ятому поверсі нового будинку. У ній чотири кімнати, а загальна площа складає 162 м2. Житло з дизайнерським ремонтом, встановлені меблі та техніка. Також в квартирі два санвузли, сауна і тренажерний зал.

На покупку найдорожчої квартири в Харкові середньостатистичному українцеві потрібно відкладати зарплату близько 200 років.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "На покупку найдорожчої квартири в Харкові потрібно відкладати зарплату 200 років". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online