Дизайн дитячої кімнати для хлопчика

  1. У цій статті розглянемо варіант дизайну дитячої кімнати для хлопчика
  2. Колірна гамма в дизайні дитячої кімнати для хлопчика
  3. Меблі в дизайні інтер'єру дитячої
  4. Як організувати дитячу кімнату для хлопчика, якщо проблеми з житлоплощею
  5. Кілька варіантів дизайну дитячої кімнати для хлопчика

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кожна сім'я намагається дати своїм дітям найкраще, що у них є. Жінка намагається зробити квартиру затишною і зручною для всіх членів сім'ї. А якщо вже зовсім скоро ви чекаєте збільшується родина, значить пора подумати про те, де ж буде жити малюк. Звичайно, перший час дитина знаходиться практично весь час з батьками, але вже через кілька місяців він буде самостійно спати в ліжечку, а значить, оточувати його повинна його дитяча кімната, яку батьки повинні для нього підготувати.

Сьогодні батьки вже заздалегідь знають, хто у них народиться, хлопчик чи дівчинка, тому можуть зробити дитячу кімнату в певному стилі: кімнату для хлопчика або кімнату для дівчинки.

У цій статті розглянемо варіант дизайну дитячої кімнати для хлопчика

Пам'ятайте головне, дизайн дитячої кімнати для хлопчика повинна бути стриманою і лаконічною, ніяких рю шечек і бантиків, ніяких різнокольорових подушечок. Необхідно з самого дитинства виховувати в вашому хлопчика чоловіка: сильного і сміливого, впевненого в собі.

Хлопчик повинен мати хорошу спортивну форму, тому подбайте про фізичну розвиток дитини, відмінно, якщо ви встановите спортивний комплекс, нехай він до нього доросте через деякий час, але його наявність буде нагадувати дитині про спорт, цілком можливо, це розвине в ньому бажання займатися різними видами спорту з самого дитинства.

Продумайте іграшки, хлопчик це в першу чергу цікавий дитина, а значить, іграшки повинні бути розвиваючими, що вимагають розвитку фантазії, самостійності, хлопчик з дитинства повинен вміти приймати рішення самостійно, тому в дитячій кімнаті для хлопчика повинні бути механічні іграшки, конструктори всіляких видів, машинки , катери, паровозики.

Для дизайну інтер'єру дитячої кімнати для хлопчика краще використовувати техногенну обстановку, наприклад, у вигляді підводного корабля або космічного апарату, при цьому продумайте все аж до люстри, це не повинен бути просто світильник, він повинен мати певну форму, наприклад, ракети або далекої планети.

У дизайні дитячої кімнати можна використовувати мультиплікаційних або казкових персонажів. Шпалери на одній зі стін можна оформити у вигляді епізоду з мультика або зробити з фотошпалери із зображенням машин, катерів, гонок, літаків, сепергероев казок.

Колірна гамма в дизайні дитячої кімнати для хлопчика

Що стосується кольори шпалер , Тут краще слухатися чоловіка, адже дитяча кімната для хлопчика повинна відповідати потребам чоловіки, а чоловік і дитина дуже схожі, тому в таких питаннях можна покластися на смак чоловіка.

Колір дитячої кімнати для хлопчика найкраще підбирати холодного відтінку - блакитний зелений, кремовий, бежевий. Для акценту можна зробити в кімнаті кілька яскравих плям - червоних, жовтих або синіх, це може бути частина меблів, або фіранки. А може бути м'який пуф для зручності ігор з дитиною, килим.

Тільки не робіть дитячу кімнату для хлопчика яскравою, тому що на психіку малюка це буде негативно впливати.

Меблі в дизайні інтер'єру дитячої

Коли будете вибирати меблі, врахуйте, що вашому хлопчику потрібно буде десь зберігати свої іграшки - колекції динозаврів, танків, літаків і машин. Тому меблі повинна бути ергономічною з різними поличками і ящиками. Але не варто змушувати всю дитячу кімнату для хлопчика меблями, має залишитися простір і для рухливих ігор і для занять спортом.

Не варто прикрашати дитячу кімнату хлопчика всілякими вазами та іншими б'ються предметами, а ось кілька м'яких іграшок не завадить, адже хлопчик повинен бути і ласкавим, а м'які іграшки дозволять йому розвинути в собі ніжність. Дуже добре, якщо в дитячій кімнаті буде жити пташка або рибки, це виховає в дитині відповідальність не тільки за себе, але і за інших, причому, батькам нескладно буде допомагати дитині доглядати за вихованцями.

Як організувати дитячу кімнату для хлопчика, якщо проблеми з житлоплощею

Звичайно, батькам хочеться, щоб дитина мала свою власну кімнату, в якій йому було б комфортно, зручно, де він ріс, розвивався, вчився. Але не завжди це можливо через проблеми з житловою площею. Найчастіше молоді батьки змушені жити з родичами, своїми батьками або бабусями, або тулитися в малогабаритній однушке. Ось кілька порад тим, хто не може виділити своєму малюкові окрему кімнату, або кілька дітей живуть в одній кімнаті.

Кілька років тому популярно було розділяти однокімнатну квартиру перегородками, щоб виділити дитині місце, зробити окрему, нехай і маленьку, але свою кімнату. Сьогодні дизайнери пропонують інше рішення проблеми.

Спочатку визначте, яке місце кімнати ви хочете відокремити хлопчикові під його затишне місце, візуально відокремити його від усього простору. Потім, використовуючи свою фантазію або готові рішення дизайнерів встановіть там все необхідне для життя дитини, тільки таким чином, щоб воно займало максимально мало місця при ергономічності. Тобто, ви можете зробити з дерев'яних кубиків - ящиків і поличок якусь загородку-будиночок, де дитині буде затишно. Замість дверей може бути фіранка або опускається штора, яку навіть маленький малчік здатний закривати сам, щоб сховатися від усіх, коли йому хочеться побути на самоті, це дуже важливо для формування психіки дитини.

Такий будиночок можна навіть побудувати під стелею, куди дитина буде залазити по драбині. Це хлопчакам завжди подобається, вони представляють себе персанажамі героїчних фільмів і мультиків. Головне в такому рішенні продумати безпеку конструкції.

Кімната для хлопчика навіть під стелею повинна містити необхідні елементи - ліжко, лампа для читання, столик, він може складатися або зрушуватися, полки для одягу і іграшок. Дуже зручно поєднувати робоче місце підлітка з ліжком над ним. Це суттєво економить місце в квартирі, не ущемляючи самої дитини, адже він отримує повноцінне місце для занять і сну.

Пам'ятайте, що дитяча кімната буде відображати його настрій і ставлення до життя, адже перший час він більшу частину часу буде проводити саме тут, а значить, вона повинна йому подобатися і не дратувати його, йому повинно бути зручно, затишно, комфортно і спокійно в ній .

Кілька варіантів дизайну дитячої кімнати для хлопчика

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online