Вікторія Сюмар показала офіційного чоловіка (ФОТО)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Заступник голови фракції "Народний фронт", народний депутат Вікторія Сюмар оголосила про своє заміжжя. Заступник голови фракції Народний фронт, народний депутат Вікторія Сюмар оголосила про своє заміжжя

Депутат зіграла весілля з Дмитром Христюком, тепер уже колишнім заступником мера Ірпеня, передає Depo.ua .

Сюмар повідомила радісну новину в мережі. Як виявилося, заради коханої чоловік покинув політику.

"Не вважаю це новиною, а лише повідомленням для друзів - ми з Дмитром Христюком одружилися", - написала Сюмар.

За словами Вікторії, якій "завжди подобалися сильні і розумні чоловіки, які вміють робити справи", вона познайомилася з Дмитром, коли була в РНБО, а він, будучи заступником губернатора Кііевщіні, створював перші добровольчі батальйони.

Нардеп перерахувала, ніж її коханий займався за часів Майдану і після нього, підкресливши, що він ніколи не був членом "Партії регіонів".

Варто відзначити, що "регіоналом" новоспечений чоловік Сюмар все ж був, по крайней мере, в реєстрі ЦВК від 2010-го року він фігурує під номером 1 в списку обраних від цієї партії.

Також депутат повідомила про звільнення улюбленого.

"Сьогодні Дмитро звільнився, оскільки вважає, що в родині досить одного" політика ". І я неймовірно поважаю це його рішення, тому що розумію, що він просто оберігає нашу сім'ю. І так, я пишаюся, що мій чоловік - дворазовий чемпіон світу з бойового самбо), поруч з ним - затишно і безпечно ", - похвалилася Сюмар.

Також політик оголосила всім бажаючим про колишнє життя свого чоловіка і склад сімей.

"Для всіх зацікавлених і тих, хто любить покопатися в наших кухнях, чайниках, білизна і тд, повідомляю - ми обидва давно розлучені, слава Богу і його колишня дружина, і мій колишній чоловік - давно одружені і мають нові сім'ї). Ми маємо двох чудових доньок - Ніночку і Софійку) ", - оголосила Вікторія, додавши, що своїми дітьми вони з чоловіком вважають і трьох його хрещеників, чий батько загинув.

Не забула Сюмар і про спільне майно, а точніше, розповісти про нього.

"Щоб вже зовсім не виникало питань, я дам всі відповіді, - у мене є одна квартира в Києві, у Дмитра - в Бучі. У мене є одне авто Volvo, у нього - одне авто Toyota (при розлученні Дмитро все майно - будинок і дві квартири залишив колишній дружині). ми допомагаємо моїй мамі добудувати будинок в Київській області і як тільки введемо його в експлуатацію, будемо святкувати всією сім'єю там). (Це теж відразу зазначимо в деклараціях). Ніякого іншого майна, рахунків або бізнесів ми не маємо , але точно щасливі тим, що є ", - підсумувала вона.

Нагадаємо, розведена Сюмар фліртує з Пашинським в Раді (ФОТО).

Більше новин про події в світі читайте на Depo.Весь світ

Слідкуйте за новинами в телеграм

Підписуйтесь на нашу сторінку Facebook

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online