Саратовські депутати мають намір поправити Житловий кодекс країни

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сьогодні в Саратовської обласної думи на комітеті по ЖКГ схвалили проект постанови про законодавчу ініціативу регіональних депутатів про правки 172 і 176 статей Житлового кодексу Росії. Йдеться про встановлення порядку заміни власника спецрахунки при збереженні способу формування фонду капітального ремонту загального майна в будинку в формі спецрахунки.

За словами голови комітеті з житлової політики облдуми Сергія Нестерова, відповідно до закону, для зміни власника рахунку немає чітко прописаного механізму. "І в разі, якщо є бажання мешканців передати спецрахунок в КК, з'являються проблеми в реалізацією цього наміру", - пояснив глава комітету Сергій Нестеров.

Згідно з пояснювальною запискою до документа, документи не передбачають перелік документів для зміни власника рахунку, терміни передачі даних колишнім власником спецрахунки новому власнику, порядок заміни власника при відповідному рішенні власників.

Депутати схвалили ініціативу. Голова громадської палати Олександр Ландо запропонував віддати законопроект Олегу Грищенко, щоб він "вів проект". Також обговорювалася ідея передати папери Михайлу Ісаєву.

Сьогодні в Саратовської обласної думи на комітеті по ЖКГ схвалили проект постанови про законодавчу ініціативу регіональних депутатів про правки 172 і 176 статей Житлового кодексу Росії

Залишити коментар

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online