Маріупольських народних депутатів зачепили за живе студенти на Майдані

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поки робота Верховної Ради України паралізована, народні депутати Сергій Матвієнков і Володимир Бойко з мітингу Києва приїхали в тихий Маріуполь і висловили своє ставлення до подій, що відбуваються в столиці.

«... Багато хто незадоволений владою, є питання у малого і середнього бізнесу. Треба зробити так, щоб людина могла жити спокійно і організовувати свою діяльність », - зазначив Бойко і додав, що все, що обіцяв виконуватиме. Головне, - каже, - щоб вистачило сил.

Бойко озвучив свої цілі: щоб вулиці навколо ММКИ були асфальтовані, спортивні майданчики були у кожної школи і т. Д.

Володимир Семенович заявив, що бачив і переживав події 90-их років, "помаранчеву революцію" 2004, але на цей раз його вражає велика кількість дітей, яких він бачив на вулицях сьогоднішнього Києва.

Про студентів не забув і Сергій Матвієнков.

«... Ми не перший раз в політиці, на жаль. Бачимо, яка розгортається ситуація. Є люди, які, дійсно, хочуть чогось кращого, є політики, які хочуть на цьому зіграти і отримати дивіденди. На жаль, до них додалася ще третя сила - це фашистські молодчики, які хочуть крові.

Ми розуміємо жителів, які хочуть чогось кращого, вони їздять в Європу і хочуть бувати там без віз. І ми розуміємо студентів - вони хочуть чогось кращого, але не читали текст угоди про Євроінтеграції. Але нам би дуже хотілося, щоб чули і розуміли і наші регіони - тих людей, які працюють на промислових підприємствах ... ", - зазначив Матвієнков і додав, що сьогодні підписання угоди про асоціацію може залишити тисячі людей без роботи.

Пояснив причини своєї задуми на позачерговій сесії маріупольського міської ради Юрій Хотлубей, яка пройшла в понеділок, 2 грудня.

Тоді міський голова не висловив своєї позиції. Виявляється, він уважно вивчав, як відреагує на євромайдан депутатський корпус.

"Здавалося, нам вистачає проблем, пов'язаних з казначейством, але виявилося цього мало, до цього додалися і події в Києві. Я уважно дивився на наших депутатів - серйозні особи, підвищена відповідальність за ситуацію. Я відчував почуття гордості за розуміння всієї серйозності ситуації на даний момент. була повністю підтримана політика нашого президента призупинити євроінтеграцію, розуміючи, що альтернативи цьому немає ..., - зазначив міський голова, заявивши, що ставлення депутатського корпусу було висловлено в резолюції, яка була п рінята після сесії.

Не забув мер і про те, що перед позачерговою сесією під стінами адміністрації пройшов мітинг, який підтверджує, що в нашому місті зі свободою слова все гаразд.

"Я не думаю, що в Європі рівень демократії вище. У нас така ж позиція - слухати думку жителів, давати можливість проявляти свою позицію," - сказав Хотлубей.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online