Пинзарь з «Дому-2» зізналася, що деградує на проекті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 28 липня, «Татар-інформ»)

(Казань, 28 липня, «Татар-інформ»). сімейна пара Сергія і Даші Пинзарь на "Домі-2" залишає після себе позитивні емоції. Даша Черних прийшла на проект "Дім 2" з гучною заявою: у неї ще жодного разу не було чоловіка.

Але, незважаючи на імідж «білявої невинності», вона досить швидко взялася будувати відносини, однак перші її романи - з Рустамом Солнцевим і Андрієм Черкасовим - закінчилися невдачею. А потім дівчина звернула свою увагу на Сергія Пинзаря . Спочатку всі були переконані, що парочка тримається один за одного виключно зі страху вилетіти на голосуванні, але час показав, що почуття, що зв'язують Сергія і Дашу, справжнісінькі. 5 травня 2010 року діти одружилися, а 23 липня 2011 у них народився малюк , Якого назвали Артемом.

Артем став другим "реаліті-дитиною" на "Домі-2" - першим був Митя Кузін, який вже давно разом зі своєю мамою Ритою Агібалова покинув шоу.

16 травня біля Даші і Сергія народився другий син. Малюка назвали Давидом. Сімейна пара щаслива і здається гармонійною.

Сімейна пара щаслива і здається гармонійною

Днями Дарина Пинзарь шокувала визнанням. Вона заявила фанатам, що участь у проекті призводить до деградації. Даша пояснила, що «Дом-2» стає для його учасників серйозним випробуванням. Проект забезпечує всім необхідним для життя. Будівельникам любові не потрібно піклуватися про їжу, дах над головою і багато іншого. Вони байдикують і в підсумку деградують. Даша зізналася, що спостерігала подібні приклади. Вона сама пару років на проекті жила безтурботно. Уже разом з чоловіком вони задумалися про те, що буде після «Дому-2» і зайнялися своїм бізнесом. До речі, зараз серед учасників є люди із залежністю від проекту. Їх вік наблизився або вже перевалив за 30, а вони все не можуть відірватися від «Дому-2» .

Волочкова розповіла про новий коханця (фото)

Безруков виклав Селфі з новонародженою дочкою (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online