Пільгові кредити на житло: як отримати квартиру з середньою зарплатою

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Півмільйона українців живуть у тісноті і потребують нового житла - і це лише ті, хто стоїть на обліку. Реальні цифри в рази більше, впевнені експерти.

Квартира в Києві обійшлася Олені в 700 тисяч гривень, на її покупку жінка взяла кредит в Державному фонді сприяння молодіжному житловому будівництву під 14% річних. Погашати буде 24 роки, на виплати вистачає середньої зарплати, хоча поїздки на море довелося відкласти.

Щоб отримати такий кредит, потрібно стати на квартирний облік і довести, що живеш в тісноті, тобто на одну людину - менше семи квадратних метрів житлоплощі.

У Держфонді молодіжного будівництва пояснили, що для учасників військової операції на Донбасі - одні з найвигідніших пропозицій кредитування: 50% оплачує держава .
відповідний закон депутати прийняли, але його виконання доведеться почекати - грошей на цю формулу в держбюджеті поки немає. Той, хто схожих пільг не має, може купити квартиру на стадії котловану і отримати розстрочку від компанії-забудовника під 5% або 8% річних.

Ріелтори визнають, що інвестиція в будівництво нового житла вигідна, але ризикована. Щоб не потрапити в халепу, радять підписувати договір тільки з тим забудовником, який діє на ринку багато років, здав десятки будинків і не заплямував репутацію недобудовами.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online