Опція Вокруг света Мегафон - опис, як підключити і відключити

  1. Опція «Вокруг света» Мегафон - опис
  2. Вартість і умови використання
  3. Основні особливості
  4. Як підключити
  5. Список підключених послуг в роумінгу
  6. як відключити
  7. Як оплатити в роумінгу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для того щоб не переплачувати, перебуваючи в міжнародному роумінгу, якщо ви відправилися у відпустку або в ділову поїздку, підключіть опцію Вокруг света Мегафон і економте на дзвінках і смс-ках, залишаючись на зв'язок за кордоном зі своїм номером. Це дозволить вам багато разів зменшити вартість дзвінків і SMS, а зміни тарифного плану при цьому не потрібно. Повернувшись в домашній регіон, послугу «Вокруг света» буде потрібно відключити, щоб уникнути зайвих витрат.

Повернувшись в домашній регіон, послугу «Вокруг света» буде потрібно відключити, щоб уникнути зайвих витрат

Опція «Вокруг света» Мегафон - опис

Опція «Вокруг света» дозволяє отримати суттєву знижку щодо вхідних дзвінків і SMS. Дія послуги поширюється на країни всього світу. Після підключення істотно зменшується вартість викликів, як входять, так і вихідних. Платити менше за вихідні дзвінки допоможе безкоштовна послуга «Зворотній дзвінок», що підключається автоматично.

Якщо здійснюється дзвінок з іншої країни в Росію, проводиться обробка виклику з наступним автоматичним з'єднанням двох абонентів за допомогою вихідних дзвінків. Це справедливо в разі згоди приймаючої сторони на зворотний дзвінок.

Вартість і умови використання

Умови, в рамках яких надається вищевказана послуга Вокруг света Мегафон, такі (на прикладі регіону Москви і Московської області):

  • Підключення буде коштувати 15 рублів і оплачується одноразово;
  • Абонентська плата складе 9 рублів на добу;
  • Відключення складе 0 рублів.

Вартість дзвінків залежить від ступеня віддаленості країни і виражається в наступних значеннях:

  • 13 рублів за хвилину (Данія, Кіпр, Грузія і т.д.), СМС - 11 руб. хв .;
  • 19 рублів за хвилину (Єгипет, Таїланд Японія і т.д.), СМС - 14 руб. хв .;
  • 43 рубля за хвилину (Китай і т.д.), СМС - 14 руб. хв.

З повним списком країн, на території яких діє опція «Вокруг света», можна ознайомитися на сайті мобільного оператора Мегафон.

Основні особливості

  • Для кращої роботи послуги після підключення потрібно включити і вимкнути мобільний телефон або смартфон.
  • Вартість послуг зв'язку в рамках опції не включає в себе супутниковий зв'язок, деяких мобільних зарубіжних операторів і країну Сирію.
  • Послуга доступна для більшої частини абонентів «Мегафон», виключаючи «Вокруг света», «Відрядний» і т.д.

Для того, щоб отримати більш детальну інформацію, слід відвідати Особистий кабінет Мегафона , Відкрити меню «Послуги та тариф» або набрати номером 0500 (Контактний центр).

Як підключити

Опція «Вокруг света» Мегафон підключається будь-якими абонентами зеленого оператора, незалежно від ТП, виключаючи деякі з них. Зміна тарифу при цьому, як вище згадувалося, не буде потрібно. Підключення послуги, а також її відключення, можливо в будь-який зручний момент, тим більше що для цього передбачено чимало способів.

Перед підключенням слід провести перевірку пакета для даної SIM-карти, після чого приступати до активації. Щоб засобів було досить для здійснення дзвінків, в обов'язковому порядку слід здійснювати поповнення балансу.

  1. Дзвінок в Центр Абонентів за номером 0500. Після того, як вас з'єднають з оператором, слід подати заяву на активацію. На підключення виділяється 1 добу, а потім приходить відповідне повідомлення.
  2. Відвідування центру обслуговування абонентів. Для цього буде потрібно паспорт або інший документ, що підтверджує особу власника номера телефону.
  3. Система самообслуговування. Для того щоб скористатися нею, потрібно здійснити вхід в «Особистий кабінет», після чого вибрати потрібну опцію і активуєте.

Список підключених послуг в роумінгу

Для того щоб переглянути підключені пакети роумінгу, слід набрати комбінацію * 105 * 530 #.

як відключити

  • USSD-запит - потрібно набрати команду * 105 * 708 * 0 #, після чого, через кілька секунд прийде повідомлення про відключення. Для коректності слід зробити виключення і включення мобільного телефону.
  • SMS-повідомлення - має містити слово STOP, яке слід відправити на номер 000105708;
  • Особистий кабінет Мегарон - досить слідувати підказкам в меню і вибрати відповідну назву послуги;
  • Зателефонувати до Центру Клієнтської підтримки оператора Мегафон за номером 8-800-550-0500 (безкоштовно.).

Крім цього, відключення опції від Мегафон, призначене для міжнародного роумінгу, може проводитися в самостійному режимі. Наприклад, після невикористання тарифу на протязі 3 місяців з подальшим анулюванням договору.

Як оплатити в роумінгу

Оплата в роумінгу може проводитися за допомогою карти банку, обіцяного платежу, а також різних спеціальних послуг.

Не слід платити зайвого за мобільний зв'язок, якщо ви відправляєтеся в зарубіжну поїздку. При правильному використанні опція «Вокруг света» від Мегафон допоможе вам в цьому найкраще Також можна почитати про роумінг Мегафон більш детально.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online