Водійські права будуть відбирати тільки судді

  1. «Времянка» сьогодні
  2. За що можна позбутися прав?
  3. Якщо у Вас вилучили права
  4. З 1 вересня все зміниться!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З першого вересня в Росії будуть скасовані тимчасові дозволи , Що видаються замість вилучених водійських прав. Депутати вже внесли зміни в пакет поправок. За словами автоінструктор , Тепер інспектор не зможе вилучити водійське посвідчення і видати тимчасове, він складе відповідний протокол і відправить паперу в суд, а ВУ залишиться на руках у водія до постанови судді.

З першого вересня в Росії будуть скасовані   тимчасові дозволи   , Що видаються замість вилучених водійських прав «Времянка» сьогодні

Якщо інспектор ДАІ ловить автолюбителя по «лішенческой» статті, яка передбачає позбавлення водійських документів, то документи водія вилучаються. Правоохоронець може тільки вилучити, а не позбавити прав. Інструктори з водіння , Кажуть, що до суду водієві доведеться їздити за тимчасовим дозволом, яке йому і видасть інспектор ГИБДД.

За «халупі» автолюбитель зможе пересуватися на своєму автомобілі всього два місяці.

Якщо дана справа не розглянута протягом цього часу, то суддя або посадова особа продовжує тимчасове посвідчення на місяць при кожному зверненні.

Трапляється, так, що тимчасове посвідчення водія продовжити важко. Він звертається до інспектору ГИБДД, йому відмовляють, так як справа в суді і це вже не юрисдикція правоохоронця. А в суді, кажуть, що такої справи немає в виробництві, і теж не продовжують «врем'янку». Виходить, що судове рішення не винесено, а автолюбитель вже відсторонений від управління.

За що можна позбутися прав?

  • Пересування на автомобілі без реєстраційних номерів.
  • Керування автомобілем нетверезим водієм.
  • Передача свого автомобіля особі в нетверезому стані.
  • Рух по зустрічній смузі з одностороннім рухом.
  • порушення ПДР , Яке спричинило заподіяння в ДТП шкоди здоров'ю потерпілим.
  • Ненадання переваги в русі машинам швидкої, пожежної допомоги і т.д.

Якщо порушення водія зафіксувала камера, а не інспектор ГИБДД , То позбавити прав тут не можна. Власник автомобіля отримає квитанцію про сплату штрафу.

Якщо у Вас вилучили права

Якщо у водія вилучають права, за якесь порушення, то при складанні протоколу інспектор ДАІ повинен додати до нього вилучені водійські права і видає порушнику тимчасовий дозвіл.

«Времянка», як уже говорилося вище, дійсна лише два місяці. Але в деяких випадках її можуть продовжити.

Розглянемо в яких:

  • Якщо водій порушив в іншому регіоні і складені на місці порушення протокол не надійшов до суду за місцем проживання порушника. У такій ситуації тимчасовий дозвіл продовжують інспектори за місцем проживання.
  • Постанова про позбавлення водійських прав вступає в силу через 10 днів після рішення суду, і якщо водій оскаржить постанову, то до отримання остаточного рішення постанову вважається не набрав чинності. «Времянка» продовжується суддею.

З 1 вересня все зміниться!

Якщо водій порушив, то даішник не може вилучити у нього права, буде складено протокол про правопорушення і відправлений до суду. Поки суд не винесе своє рішення, автолюбитель буде їздити зі своїм водійським посвідченням, а не з тимчасовим. Водій здасть свої скоринки дозволяють йому керувати транспортом, тільки після рішення суду. Якщо водій продовжує їздити після судового рішення не на його сторону, то йому загрожує штраф 30 тисяч рублів.

За що можна позбутися прав?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online