Штрафи ГИБДД 2019 онлайн, перевірити і оплатити за номером автомобіля в інтернеті

  1. Перевірка штрафів ГИБДД через наш сайт
  2. Перевірка штрафів на сайті ГИБДД
  3. Як дізнатися штрафи ДАІ через портал державних послуг
  4. Використання сервісу Яндекс.Штрафи
  5. Перевірка і оплата штрафу ГИБДД через Ощадбанк Онлайн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Повсюдне впровадження пристроїв для фіксації порушень правил дорожнього руху призвело до того, що багато водіїв не знають, є у них непогашені штрафи чи ні Повсюдне впровадження пристроїв для фіксації порушень правил дорожнього руху призвело до того, що багато водіїв не знають, є у них непогашені штрафи чи ні. У 2019 штрафи ГИБДД надсилаються поштою власнику автомобіля, який не завжди проживає за адресою прописки. Оплачуючи штрафи з запізненням, водій позбавляється можливості погасити їх зі знижкою, яка здатна заощадити гарну суму автомобілісту. Щоб завжди водії були в курсі своїх боргів з оплати порушень, в 2019 році стало доступно відразу кілька варіантів, як перевірити штрафи ГИБДД за номером автомобіля через інтернет і відразу ж оплатити їх. Зміст: 1. Перевірка штрафів ГИБДД через наш сайт 2. Перевірка штрафів на сайті ГИБДД 3. Як дізнатися штрафи ДАІ через портал державних послуг 4. Використання сервісу Яндекс.Штрафи 5. Перевірка і оплата штрафу ГИБДД через Ощадбанк Онлайн

Перевірка штрафів ГИБДД через наш сайт

На нашому сайті є можливість перевірити наявність або відсутність штрафів за порушення правил дорожнього руху. Для цього необхідно в формі, представленої нижче, ввести: номера: машини, водійських прав та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу. При бажанні можна підписатися поштою, щоб отримувати своєчасно інформацію про нові штрафи.

Зверніть увагу: Інструмент перевірки штрафів ГИБДД, представлений на ресурсі «Мое.Право», дозволяє не тільки дізнатися про наявність заборгованостей, а й подивитися відповідальність за те чи інше правопорушення, передбачену статтями КоАП.

Перевірка штрафів на сайті ГИБДД

Щоб отримати інформацію про штрафи на офіційному сайті ГИБДД, необхідно зайти на сторінку відповідного сервісу. Для цього його потрібно вибрати у випадаючому меню на сайті або перейти по цим посиланням .

Для ознайомлення з інформацією про наявні штрафи через офіційний ресурс Державтоінспекції буде потрібно ввести державний реєстраційний номер автомобіля, а також дані свідоцтва про реєстрацію. Крім того, на сайті передбачено введення капчі, при написанні якого сервіс засвідчується, що до нього звертається немає бот, а реальна людина.

Зверніть увагу: Що при введенні інформації про державний реєстраційний номер автомобіля, необхідно також вказати цифрами регіон, в якому машина поставлена ​​на облік.

Коли вся необхідна інформація для перевірки штрафів через сайт ГИБДД буде введена коректно, слід натиснути кнопку «Запросити». Якщо дані введені з помилкою, сервіс про це повідомить. У такій ситуації необхідно упевнитися, що всі цифри і букви введені правильно, а після перевірки знову спробувати запросити інформацію про штрафи.

При вдалому вході в систему водій побачить інформацію про наявність або відсутність несплачених штрафів.

При вдалому вході в систему водій побачить інформацію про наявність або відсутність несплачених штрафів

Якщо порушення мають місце бути, то вони будуть приведені у вигляді зведеної таблиці, в якій вказується вся інформація про штраф:

  • Дата порушення правил дорожнього руху;
  • Стаття в кодексі про адміністративні правопорушення, за якої виписаний штраф;
  • Відділ Державтоінспекції, який виписав штраф;
  • Номер постанови і дата його винесення;
  • Сума, яку необхідно заплатити за порушення.

Зверніть увагу: У 2019 є можливість оплатити більшість штрафів ГИБДД зі знижкою в 50%, якщо зробити це протягом 20 днів після винесення постанови.

На сторінці зі списком штрафів можна роздрукувати квитанцію, в яку автоматично будуть занесені реквізити відділення, який зафіксував порушення правил дорожнього руху. Дану квитанцію можна оплатити в банку.

Також є можливість сплатити штрафи ГИБДД онлайн, попередньо обравши організацію, через яку буде проходити операція. Залежно від організації, є різні способи оплати, в тому числі і з банківської карти.

У магазинах додатків для мобільних операційних систем iOS і Android можна знайти офіційні програми з базами даних водіїв, що мають штрафи ГИБДД. Дані програми також випущені Державтоінспекцією, і їх функціональність схожа з сайтом. Через додатки «Штрафи ГИБДД» для iOS і Android можна перевірити наявність штрафів за конкретним автомобілем і оплатити їх.

Як дізнатися штрафи ДАІ через портал державних послуг

сайт Gosuslugi.ru є далеко не самим зручним сервісом, якщо потрібно перевіряти штрафи ГИБДД. При цьому він має перевагу перед конкурентами, дозволяючи подивитися штрафи, виписані конкретно на водія, навіть якщо йому вже не належить автомобіль, на якому було скоєно порушення.

Щоб перевірити штрафи ГИБДД через сайт держпослуг необхідно зайти на нього і вибрати в списку послуг «Штрафи ГИБДД».

Щоб перевірити штрафи ГИБДД через сайт держпослуг необхідно зайти на нього і вибрати в списку послуг «Штрафи ГИБДД»

Після цього відкриється сторінка, на якій слід натиснути «Отримати послугу».

Після цього відкриється сторінка, на якій слід натиснути «Отримати послугу»

Далі буде потрібно ввести дані: номер посвідчення водія та реєстраційний номер автомобіля.

Важливо: Щоб користуватися сайтом державних послуг, попередньо потрібно пройти процедуру реєстрації.

Використання сервісу Яндекс.Штрафи

Компанія Яндекс останнім часом активно розвиває сервіси, які дозволяють громадянам дізнаватися про свої заборгованості перед державою. З її допомогою можна перевірити борги по податках, оплаті житлово-комунального господарства та штрафів ГИБДД.

Щоб дізнатися про штрафи ГИБДД через сервіс від компанії Яндекс буде потрібно ввести номер особового посвідчення водія та інформацію про свідчення реєстрації транспортного засобу. Після вдалого проходження авторизації, інформація про штрафи з'явиться на екрані, і при бажанні можна буде їх оплатити.

Після вдалого проходження авторизації, інформація про штрафи з'явиться на екрані, і при бажанні можна буде їх оплатити

Зверніть увагу: Сервіс моніторингу штрафів від компанії Яндекс дозволяє не тільки подивитися їх наявність, а й оформити оповіщення, в тому числі по телефону. При бажанні можна встановити галочку в пункті «Отримувати повідомлення про штрафи» і ввести в якості

Перевірка і оплата штрафу ГИБДД через Ощадбанк Онлайн

Клієнти Ощадбанку також мають можливість контролювати свої штрафи за порушення правил дорожнього руху через інтернет. Банк взаємодіє з базою даних ДАІ і отримує дані про штрафи при запиті з боку клієнта.

Важливо: Без доступів до сервісу Сбербанк Онлайн подивитися штрафи і оплатити їх подібним чином не вийде.

Щоб упевнитися в наявності або відсутності штрафів за порушення ПДР через офіційний сервіс Ощадбанку, необхідно в особистому кабінеті вибрати карту, з якої планується погашення заборгованості. Коли карта обрана, слід натиснути на пункт «Операції» - «Оплатити» і вибрати «ГИБДД» зі списку послуг. Після цього слід натиснути «Штрафи ГИБДД» і відкриється вікно заповнення контактної інформації.

Дізнатися про наявність штрафів ГИБДД через Ощадбанк Онлайн можна по одному з двох документів: посвідчення водія або свідоцтва про реєстрацію автомобіля. Введіть номер обраного документа і натисніть «Продовжити». Відкриється сторінка, на якій можна в випадаючому меню «Знайдені штрафи» вибрати штраф (якщо їх декілька) і оплатити його прямо з карти Ощадбанку, натиснувши на кнопку «Продовжити».

Відкриється сторінка оплати, на якій суму переказу на рахунок відділення ГИБДД необхідно ввести вручну. Перевіривши на ідентичність суму штрафу і перекладаються суму з картки Ощадбанку, можна натискати «Продовжити», після чого залишиться підтвердити платіж за допомогою коду, отриманого по SMS.

Важливо: За оплату штрафів ГИБДД Сбербанк бере комісію в 1%.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online