Як записати відео в Скайпі: огляд популярних програм і докладні інструкції

  1. Як записати відео за допомогою опції Free video call recorder for Skype?
  2. Як записати відео за допомогою програми Evaer?
  3. Як записати відео за допомогою програми «Екранна камера»?
  4. Запишіть відео в Скайпі на ОС «Андроїд»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Важко уявити сучасну користувача ПК (персонального комп'ютера), який не був би знайомий з Skype. Це універсальна програма для спілкування і передачі інформації. Маючи цю програму на своєму пристрої та стабільне підключення до інтернету , Можна зв'язатися з абонентом на іншому кінці земної кулі, переслати документ, моментально відправити повідомлення, зателефонувати на стаціонарний телефон (послуга, правда, платна). При наявності веб-камери можна здійснити відеодзвінок. Розмовляючи з коханою людиною, вислуховуючи важливі вказівки по роботі від начальника, виникає бажання зберегти деякі моменти. Як же записати відео в Скайпі? Зробити це не складно, однак деякі зусилля все ж доведеться докласти.

Це важливо знати. При записи відеодзвінків в Скайпі слід пам'ятати:

  1. У багатьох країнах запис розмови без сповіщення переслідується законом.
  2. У більшості програм записується не тільки голос співрозмовника, але і ваш.
  3. запис розмови без сповіщення порушує загальноприйняті норми етикету.
  4. Використання Skype в Ефіопії карається позбавленням волі на 15 років.

Як записати відео за допомогою опції Free video call recorder for Skype?

Важко уявити сучасну користувача ПК (персонального комп'ютера), який не був би знайомий з Skype

Free Viceo Call Recorder for Skype - спеціалізована програма, призначена для запису розмов і конференцій Скайпу

Програма є у вільному доступі в інтернеті. З завантаженням і установкою впорається навіть новачок. Оскільки програма безкоштовна, при установці буде запропоновано, крім самої програми, встановити додаткові (наприклад, браузер Orbitum). Якщо ви не хочете цього, то просто зніміть галочки з відповідного рядка. При першому запуску інтерфейс програми може бути англійською мовою. Для того щоб це виправити, необхідно натиснути tools (інструменти) - languages ​​(мови) і вибрати російську мову зі списку. Інтерфейс програми зручний і інтуїтивно зрозумілий: кнопка «запис» (червона точка), кнопка «стоп» (квадрат), кнопка «пауза» (2 паралельні рисочки).

Запис можна починати тільки після з'єднання з співрозмовником. За допомогою кнопки «огляд» можна вибрати місце, куди буде зберігатися файл. Якість записуваного відео налаштовується автоматично. Однак в розділі «опції» ви можете змінити параметри вручну. Крім того, слід пам'ятати, що спочатку програма буде автоматично запускатися при включенні комп'ютера. Це теж можна відключити в розділі «опції».

Як записати відео за допомогою програми Evaer?

Програма, яку часто користуються журналісти для запису інтерв'ю. Даний софт можна безкоштовно скачати в інтернеті. Процес установки швидкий і зрозумілий. При першому запуску необхідно дозволити доступ до Скайпу і записи розмов. Інтерфейс програми не обтяжений нічим зайвим і гранично простий у використанні. У верхньому полі програми знаходяться кнопки початку, паузи і зупинки запису. В середньому вікні показані всі записані відеофайли. При бажанні можна налаштувати формат, в якому буде записуватися відео. У Evaer вбудований відеоплеєр, який дозволить моментально відтворити вибране відео.

У Evaer вбудований відеоплеєр, який дозволить моментально відтворити вибране відео

Eaver - стане в нагоді, коли необхідно записати лише одну сторону-учасника розмови

Однак головна перевага утиліти - це можливість записувати відео розмови або тільки співрозмовника, або тільки вас. Можна вибрати обидва варіанти і зберегти їх в різних файлах. Або просто записати відео обох співрозмовників. Кнопка, що відповідає за ці функції, розташована в правому верхньому кутку в формі відеоплівки. Також є довідка - кнопка зі знаком питання. У цьому розділі можна прочитати інструкції з виконання тих чи інших дій.

Як записати відео за допомогою програми «Екранна камера»?

Ця програма безкоштовна. Установка нескладна. Головне - поставити галочку навпроти «Додати ярлик на робочий стіл». Невеликі складності викликані тим, що програма не вбудована в Скайп і працює автономно від нього. Іноді, крім запису самого відеорозмови, необхідно показати якісь процеси в іншій частині екрана. Саме можливість здійснити це і є основна перевага програми.

Перед початком запису необхідно виділити потрібну область екрану. Потім натиснути кнопку «запис». Відео зберігається в потрібному вам як. Можна, не виходячи з програми, записати відео на DVD або викласти в «Ютуб». Розділ «Створення відео» допоможе зробити це швидко і без зайвої мороки. Важливим плюсом є функція редагування. Дана опція дозволяє обрізати відео, додавати титри і заставки, накладати аудіофайли.

Запишіть відео в Скайпі на ОС «Андроїд»

Відеорозмови по Скайпу стали невід'ємною частиною життя для багатьох. При наявності пристрою з ОС «Андроїд» і доступу до інтернету робити це можна практично в будь-якому місці. Якщо ви вирішите зберегти розмову на ваш апарат, то програма Screen Cast Recorder підійде як не можна краще. Установка програми платна, але можна скачати .apk файл і встановити безкоштовно (що і робить більшість користувачів).

Для початку запису натискаєте на круглу червону кнопку, в «налаштуваннях» необхідно також включити запис з мікрофону. Після цього можна здійснювати дзвінок в Скайпі. Для закінчення запису необхідно розгорнути Screen recorder і повторно натиснути на червону кнопку. Програма дозволяє записувати відео в різних форматах, а також з різною кількістю кадрів в секунду. Все це налаштовується вручну. Отримана доріжка зберігається в галереї. Її можна викласти в «Ютуб», поділитися нею в соцмережах, відправити електронною поштою.

Отже, відеодзвінки в Skype - процес, який став частиною життя практично будь-якої людини, у якого є веб-камера. Записати відео в Скайпі просто і зручно при допомозі не складного в зверненні програмного забезпечення. Програми Free video call recorder, Evaer, «Екранна камера» і Screen Cast Recorder допоможуть вам в цій справі. Крім того, запис відео можна робити навіть на своєму смартфоні або планшеті.

Як записати відео за допомогою опції Free video call recorder for Skype?
Як записати відео за допомогою програми Evaer?
Як записати відео за допомогою програми «Екранна камера»?
Як же записати відео в Скайпі?
Як записати відео за допомогою опції Free video call recorder for Skype?
Як записати відео за допомогою програми Evaer?
Як записати відео за допомогою програми «Екранна камера»?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online