Історія вічного кохання, яка змінила два життя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Дорогий Джон» - це чудовий витвір Проте чудового письменника Ніколаса Спаркса. Ця книга просто просякнута емоціями, яскравими образами. Так детально описано стан героїв, хронологія подій. Чіткі живі образи і характери, здається, що ти знаходишся разом з героями, переживаєш теж, що і вони. У цієї книги зачіпаються дуже тонкі душевні межі, при прочитанні не заплакати просто неможливо.
З перших сторінок охоплює та атмосфера, в якій ти знаходиш протягом усього прочитання. Багато важливих, романтичних деталей.
Автор настільки любить своїх героїв, що кожна фраза продумана до дрібниць, немає зайвих слів. Протягом усього прочитання знаходиш в напрузі, переживаєш за героїв. Захоплюють події, хочеться дізнатися розв'язку, але в той же час, хочеться, щоб книжка не закінчувалася.
Початок відносин героїв Джона і Савани дуже зворушливі, не схожі на реальні, але до середини книги Спаркс повертає нас до суворої реальності, що надає книзі актуальність і жвавість.
Також вражає те, що це все пише чоловік. Нічого не хочу сказати про романтизмі сильної статі, але щоб настільки глибоко, душевно чоловік описував любов - це рідкість.
Ще одна, для мене дуже важлива деталь, події ведуться в 2000-х роках, що значно наближає нас до історії в книзі.
Різка, але дуже потрібна, саме в цьому місці, розв'язка робить цю книгу перевантаженою і настирливої. Фінальна сцена героїв дає нам дуже маленьку, але таку потрібну надію. Адже надія вмирає останньою.
Загалом, раджу всім прочитати цю книгу і повчитися у Спаркса тієї трепетности почуттів, справжнього кохання і дружбу.


рецензії

Мила Аврелія, прочитала Ваш "АНОНС" і захотілося прочитати проізведеніе.Спасібо! Всього лише доброго бажаю Вам!
Єва Оліна 30.07.2014 22:07 Заявити про порушення Приємно бачити, що я допомагаю людям дізнаватися щось нове. Це прекрасно, саме для цього я і пишу.
Вдячні автори - найкраща похвала для пише.
Дякую за теплі слова)
Лілі Бер 30.07.2014 22:11 Заявити про порушення
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online