Переклад з Вебмані на Яндекс

  1. Використання облікового запису WebMoney
  2. прив'язка гаманця
  3. Використання обмінників

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У багатьох користувачів є кілька електронних гаманців. Однак не всі власники таких рахунків знають, як здійснити переклад з гаманця Вебмані на Яндекс рахунок. Для цього є різні способи, при виборі яких враховують швидкість перекладу і суму процентного коефіцієнта.

Використання облікового запису WebMoney

Прив'язка електронних рахунків забезпечує швидкий і простий варіант взаємодії. Важливо, щоб у користувача були відкриті обидва рахунки: на Яндексі і Вебмані. Прив'язати перший гаманець до другого легко:

  • Пройти авторизацію в Вебмані. Важливо звернути увагу, що повинен бути отриманий формальний атестат.
  • Ви можете увійти Яндекс. Важливо, щоб статус був іменним.
  • У Вебмані прив'язати гаманець Яндекс. Гроші.
  • Дочекатися перевірочного коду і зайти на сторінку ЯД.
  • Після підтвердження запиту за допомогою перевірочного коду можна відразу ж скористатися перевагами перекладу.

Після цього власник гаманців зможе без проблем переводити гроші з одного рахунку на інший. У кожному акаунті будуть висвітлюватися посилання на інший гаманець.

Є ще один спосіб - це переклад за допомогою карт. Для цього в акаунті Вебмані потрібно вибрати переказ коштів на карту банку. Не має значення, якою організацією вона випущена. Головне, щоб була здійснена прив'язка до Яндекс грошей.

Головне, щоб була здійснена прив'язка до Яндекс грошей

прив'язка гаманця

Ще один варіант - переклад з використанням самого сервісу ЯД. Для цього потрібно скористатися розділом для поповнення електронного рахунку, розташованого внизу сторінки. Комісія складає 4,5%. Перекласти можна до 15 тисяч рублів на добу або 300 тисяч за місяць. Користувачеві необхідно:

  • На сторінці Яндекса натиснути на кнопку Вебмані.
  • Пройти ідентифікацію за допомогою заповнення он-лайн анкети. Це дозволяє отримати іменний статус.
  • Потім, повернувшись на сторінку перекладів, потрібно звернутися до інструкції по прив'язці гаманця Вебмані. Пройшовши всі кроки, можна побачити, як в кожному акаунті з'явиться панель іншого гаманця.

Тепер можна зайти на сторінку Webmoney в будь-який момент і вибрати опцію поповнення гаманця. На допомогу всім користувачам калькулятор, який допоможе розрахувати комісію на певну суму виведення грошей.

Використання обмінників

Вже багато хто знає про те, що існують віртуальні обмінники, які допомагають швидко перевести гроші. Важливо перед здійсненням процедури перевірити їх, щоб не потрапити на шахраїв. Сторонні ресурси дозволяють переказувати грошові кошти як громадянам Росії, так і нерезидентам, тобто іноземним громадянам, які проживають на території РФ.

Провести обмін WebMoney на ЯД можна без прив'язки гаманця. Деякі онлайн обмінники пропонують вигідний низький відсоток при перекладі. Можна конвертувати не тільки рублі, а й іншу валюту за курсом.

Централізовані системи моніторять сайти, щоб запропонувати клієнтам вигідні умови. На сайті можна побачити табло з цифрами в реальному часі. Відвідувач вибирає обмін Вебмані на адресу Яндекс коштів, і йому показується рейтинг обмінних пунктів, які можуть зробити цю операцію.

Після вибору сервісу можна натиснути на рядок і автоматично потрапити на сайт. Вводять реквізити і суму, яку потрібно перевести. Калькулятор покаже комісію. Важливо пам'ятати про особливості: обмін відбувається тільки на вже прив'язаний гаманець, а сума відсотків може відрізнятися на кожному ресурсі у більшу або меншу сторону.

Деякі здійснюють переклад за допомогою карти банку. Для цього потрібно провести транзакцію з Вебмані на прив'язану карту банку, а потім з неї на Яндекс гаманець. При цьому можна заощадити 1% коштів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online