Чи можна поповнити Webmoney з мобільного без комісії

  1. Поповнення одного гаманця Вебмані з іншого
  2. Переказ готівки через термінал
  3. Поповнення Вебмані з карти і телефону

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Сервіс Вебмані дає величезну кількість можливостей щодо перекладів, виведення коштів і обміну валют Сервіс Вебмані дає величезну кількість можливостей щодо перекладів, виведення коштів і обміну валют. Чимало варіантів у власників WM-рахунків і при поповненні. Кожен електронний гаманець може бути поповнений кількома способами. Наприклад, шляхом обміну однієї валюти на іншу (наприклад, WMZ на WMR ), За допомогою банківської карти або карти WebMoney або готівкою з терміналу.

зміст:

Поповнення одного гаманця Вебмані з іншого

Платіжна система дає можливість скористатися кількома способами, як поповнити WebMoney через WebMoney. В першу чергу, це стосується переказу коштів з одного зі своїх електронних гаманців на інший. Наприклад, поповнення рахунку WMR за допомогою засобів, що зберігаються в іноземній валюті - WMZ або WME. Для переказу грошей можна скористатися:

  1. вбудованим в сервіс автоматичним обміном, що дозволяє здійснити миттєвий внутрішній переклад однієї валюти в іншу. За допомогою цього методу ви отримаєте електронні рублі, перекладені з доларів по актуальному курсу, вже через кілька секунд. Цей варіант дозволяє поповнювати Вебмані без комісії (тільки сам сервіс бере 0,8%);
  2. біржею WM Exchanger, де для обміну пропонуються різні суми. Спосіб зручний завдяки можливості вибрати курс із запропонованого списку. Однак не підходить тим, кому потрібно вивести строго певну суму;
  3. обмінниками в мережі, які надають і вибір найвигіднішого варіанта, і переклад практично будь-якої суми (в межах наявного на обмінному сервісі ліміту). Недолік методу - порівняно висока комісія. Перевага полягає в тому, що курси обмінних пунктів іноді бувають вигідніше внутрішніх.

Перед тим як поповнити чужий Вебмані з Вебмані увійдіть в свій обліковий запис і перейдіть до пункту «Передати WebMoney». Він знаходиться в меню гаманців і дозволяє відправити кошти іншому користувачеві системи. При оплаті за ще не доставлений товар, слід переводити гроші з протекцією за кодом. Тобто з введенням числа, яке покупець повідомляє продавцеві після отримання покупки.

Переказ готівки через термінал

Якщо на рахунок Вебмані потрібно покласти готівку, то це можна зробити за допомогою банкоматів або терміналів. Більшість таких точок мають в меню можливість переказу коштів на WM-гаманці, хоча розмір їх комісії досить великий. Спосіб, як поповнити через термінал WebMoney, полягає в наступному:

  • в меню терміналу вибирається пункт поповнення Вебмані;
  • вводиться номер поповнюється гаманця (наприклад, Rхххххххх);
  • за запитом системи вказується номер телефону;
  • виходить чек, який не варто викидати до тих пір, поки гроші не надійдуть на рахунок.

Використовуючи вищеописаний спосіб як поповнити рахунок через термінал Вебмані, можна вносити будь-яку суму, яка не перевищує ліміти на вашу атестату.

Для користувача, який не пройшов верифікацію в сервісі, це 15 тис. Рублів. Для формального атестата - до 50 тисяч, для початкового - до 75 тисяч. Спосіб, як поповнити Вебмані через термінал Ківі, нічим не відрізняється від інших варіантів.

Поповнення Вебмані з карти і телефону

WM-гаманці можна поповнити і з карти. Найпростіше це зробити за допомогою так званої карти Вебмані, що представляє собою чек Paymer. Спосіб, як поповнити WebMoney з карти WebMoney, нескладний:

  1. На сайті сервісу вибирається пункт поповнення гаманця;
  2. У відповідному полі вказуються реквізити WM-карти;
  3. Натискається «ОК», після чого на вашому рахунку з'являються гроші.

З банківської карти поповнити рахунок трохи складніше. Для цього буде потрібно скористатися послугами сторонніх сервісів - обмінних пунктів або банків. Перший варіант передбачає перехід на сайт відповідного обмінника, введення своїх реквізитів (ПІБ, номера карти і електронного гаманця) і вноситься на електронний рахунок суми. Такий обмін один з найвигідніших і швидких. Комісія складає не більше 1%. Крім того, зареєструвавшись в таких пунктах і будучи їх постійним клієнтом, можна отримати ще більш вигідні пропозиції по обміну і поповненню рахунку.

Є ще один варіант як поповнити гаманець WebMoney - з банківської карти. Він полягає у використанні інтернет-банкінгу. Таку можливість надають не всі банки. Однак, між WM і Альфа-Банком переклад буде не тільки порівняно вигідним, але і швидким. Крім того, банк пропонує прив'язки карт до своїх рахунків для можливості прямого перекладу в будь-якому напрямку. Є ще один варіант як поповнити гаманець WebMoney - з банківської карти

В інтернет-банкінгу є можливість поповнення своїх і чужих гаманців, і навіть використання СМС. Хоча з телефону можна поповнити рахунок і в інший спосіб. Клієнтам операторів МТС, Мегафон, Beeline і Теле2 доступний переказ коштів з телефонної картки на Вебмані. Таким чином, можна поповнити WebMoney з мобільного, але розміри комісії досить великі - від 8,6 до 11,6 відсотків.

Якщо WebMoney запит на поповнення відхилений, не виключено, що на банківську або телефонній карті недостатньо грошей для здійснення операції. Така ситуація можлива, якщо при вказівці суми не враховувався розмір комісії.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online