Як відновити пароль WebMoney гаманця - всі способи як дізнатися пароль, що робити якщо забув пароль від вебмані

  1. Нестандартний спосіб як дізнатися пароль від WebMoney гаманця
  2. Що робити якщо забув пароль від Вебмані?
  3. Як відновити гаманець, маючи доступ до прив'язаному номеру?
  4. Відновлення пароля без телефону
  5. Відновлення Вебмані із загубленими даними.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

При створенні пароля ми намагаємося зробити його максимально складним. Код доступу повинен бути унікальним для кожного сервісу. Але в деяких випадках він виходить занадто складним, і при вході в платіжну систему ми не можемо його згадати.

Для отримання доступу до аккаунту доведеться відновити пароль WebMoney. Розглянемо докладніше, як це зробити і які підводні камені є у цієї процедури.

Нестандартний спосіб як дізнатися пароль від WebMoney гаманця

Перед тим, як відновити пароль, спробуйте його згадати. При створенні використовуються асоціативні образи, тому подумайте, що ви могли уявити в якості коду. Якщо реєструвалися недавно - згадайте той день, коли ви робили це. Там може таїтися підказка.

Справа в тому, що просто дізнатися пароль Вебмані неможливо. Він оберігає ваші гроші від зловмисників, тому ніхто не стане роздавати його усім бажаючим. Є один сумнівний спосіб, працездатність якого не гарантується.

На електронну пошту підтримки платіжної системи [email protected] пишеться лист, в якому вказується:

  • Тема - «Забув пароль від Вебмані, прошу надати допомогу у відновленні».
  • WMID - ідентифікатор облікового запису в сервісі.
  • Можливі варіанти коду.
  • Зазначена при реєстрації інформація.

Так само вкажіть все, що може фігурувати в захисному коді. У відповідному листі повинна бути підказка, яка допоможе вам згадати дані для входу.

Що робити якщо забув пароль від Вебмані?

Якщо сталася така біда, то вихід один - відновлювати. Подальша процедура залежить від того, чи є у вас на руках номер, вказаний при реєстрації. Розберемо обидва варіанти.

Як відновити гаманець, маючи доступ до прив'язаному номеру?

Коли у вас під рукою є прив'язаний до аккаунту номер, то процедура досить проста:

  • При вході на сайт натискаємо на напис, виділену на скріншоті.

При вході на сайт натискаємо на напис, виділену на скріншоті

  • Вводимо номер телефону в запропоноване віконце.

Вводимо номер телефону в запропоноване віконце

  • Чекаємо СМС і вводимо код з нього у вікно, яке з'явиться на екрані. Далі вводимо нове поєднання для входу в аккаунт і запам'ятовуємо його, щоб не повторювати процедуру.

Нескладно відновити Webmoney гаманець, якщо телефон залишився при вас. Що робити, якщо він загублений?

Відновлення пароля без телефону

Відразу скажемо, що процес досить нешвидкий. Його швидкість залежить від того, чи є у вас атестат вище початкового, чи ні:

Якщо атестата немає.

Тоді шанс отримати новий пароль на Вебмані прагне до нуля. Вам потрібно написати на [email protected]. У листі пишете, що не маєте доступу до номера мобільного. Після цього почнеться перевірка: вас проситимуть надіслати скани паспорта, фото з паспортом, інші документи, які підтверджують те, що ви є власником облікового запису.

Процес нешвидкий і може затягнутися на багато місяців. Якщо дані, вказані при реєстрації не співпадуть з паспортними, то вам відмовлять. Процедуру варто запускати тільки в тому випадку, якщо на гаманці зберігається значна сума, інакше ви витратите більше сил і часу, ніж повернете грошей.

Якщо атестат є.

І він збігається з вашими паспортними даними. В такому випадку в центр атестації відправляється конверт, в якому має бути заява (зразок наведено нижче), підпис, завірена нотаріусом, копія паспорта. Після отримання у платіжної системи буде 10 робочих днів, щоб обробити заявку. Після прив'язки нового номера використовуйте інструкцію, представлену вище.

Після прив'язки нового номера використовуйте інструкцію, представлену вище

Ще раз акцентуємо увагу, що відновлення доступу до гаманця можливо тільки в тому випадку, якщо він зареєстрований на ваші дані. Деякі вказують злегка виправлені, нібито для власної безпеки, а потім просто втрачають свій WMID, так як не можуть довести, що саме вони його створювали.

Відновлення Вебмані із загубленими даними.

Якщо ви давно створили аккаунт в платіжній системі, але у вас на руках немає прив'язаного номера, а доступ до пошти загублений - доведеться створити ще один акаунт. Щоб спробувати повернути старий, потрібно знати хоча б WMID, так як без нього з вами навіть не стануть розмовляти. Отримати цю інформацію без електронної пошти неможливо, тому допомогти вам не зможе навіть центральний офіс платіжної системи.

Корисне відео

Як відновити гаманець, маючи доступ до прив'язаному номеру?
Що робити якщо забув пароль від Вебмані?
Як відновити гаманець, маючи доступ до прив'язаному номеру?
Що робити, якщо він загублений?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online