Apple заборонили використовувати ім'я Стіва Джобса

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

29 грудня 2017, 18:45 Переглядів: 29 грудня 2017, 18:45 Переглядів:   Фото: highsnobiety

Фото: highsnobiety.com.

Італійські підприємці Вінченцо і Джакомо Барбато, які зареєстрували в 2012 році торгову марку Steve Jobs, отримали всі необхідні юридичні документи на її використання. Перед цим на Apple подали в суд після того, як компанія визнала факт навмисного уповільнення смартфонів.

Про це повідомляє HighSnobiety .

Відомство з інтелектуальної власності Європейського союзу визнало правомірність реєстрації ще в 2014 році, проте судовий розгляд з Apple тривало ще три роки. Як зазначили брати Барбато, вони вирішили зареєструвати бренд Steve Jobs "в знак поваги до великого бізнесмена".

Вони також вказали на те, що ім'я засновника Apple ніяк не закріплено за компанією юридично. Логотип їх бренду являє собою латинську букву J, "надкушену" з правого боку. Юристи Apple засновували свою позицію на тому, що даний логотип схожий з логотипом Apple до ступеня змішування. Однак суд не погодився з цим доводом.

"Судді не порахували букву схожою на плід", - пояснили брати Барбато.

В даний час під брендом Steve Jobs випускаються джинси, футболки та інший одяг, проте в подальшому можливо і виробництво електроніки. Як пояснили підприємці, бренд замислювався ними в першу чергу для випуску електронних пристроїв. Тому брати не виключають початку виробництва смартфонів з операційною системою Android.

Раніше також повідомлялося, що новий iPhone X не зміг увійти в ТОП-3 кращих смартфонів 2017 року . Порівняно низький рейтинг флагмана Apple пов'язаний з проблемами камери TrueDepth, а також "неймовірно високою ціною".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Apple відібрали права на ім'я її засновника". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online