Реєстрація фірми в Болгарії

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Наша компанія професійно займається реєстрацією фірм в Болгарії з 2006 року

Наша компанія професійно займається реєстрацією фірм в Болгарії з 2006 року. За час роботи нами було зареєстровано більше сотні компаній з іноземною участю. Наша діяльність не обмежується тільки реєстрацією фірм, ми намагаємося допомагати нашим клієнтам в подальшій їх діяльності. Зокрема на даний момент у нас знаходяться близько шістдесяти фірм на бухгалтерському обслуговуванні та юридичному супроводі.

Нижче викладені найбільш часто зустрічаються питання і відповіді, що стосуються реєстрації фірми в Болгарії з правовою формою ООД і ЕООД. З повним переліком правових форм підприємств і організацій в Болгарії можна ознайомитися тут .
В: Чи може іноземець відкрити фірму в Болгарії?
Про: Засновником фірми в Болгарії може бути повнолітня, дієздатна особа, незалежно від громадянства. Кількість засновників в фірмі не регламентовано. Немає вимоги про наявність громадян Болгарії в складі засновників.
В: Хто може бути директором в болгарській фірмі?
Про: Директором в Болгарської фірмі може бути повнолітня, дієздатна особа, незалежно від громадянства, в тому числі з числа засновників. Так само в фірмі може бути більше одного директора.
В: Який мінімальний розмір статутного капіталу?
Про: Розмір статутного капіталу, при реєстрації фірми в Болгарії, регламентований "Законом про Торгівлі" республіки Болгарія / опублікований в "Д'ржавен вісник" № 82 від 16.10.2009 / - 2 (Два) лева, але не менше одного лева на одну частку.
В: За якою адресою можна зареєструвати фірму в Болгарії?
Про: Як адреси реєстрації та управління Вашої фірми необхідно вказати адресу на території Болгарії. Можна зареєструвати фірму, припустимо, на адресу Вашої квартири. В крайньому випадку, ми можемо зареєструвати фірму на нашу адресу, без будь-якої додаткової оплати. Даний варіант, на наш погляд навіть зручніше для наших клієнтів, так як вони не проживають в Болгарії і не мають можливості своєчасно отримувати кореспонденцію на адресу фірми.
В: Чи необхідно особиста присутність при реєстрації фірми в Болгарії?
В: Ні необхідності в Вашому особистому присутності. Всю процедуру реєстрації фірми ми можемо провести на підставі Вашої довіреності, також необхідна довіреність на відкриття "Накопичувального" рахунки фірми для внесення статутного капіталу.
В: Читав що необхідно найняти 10 болгар на роботу.
Про: У цьому немає необхідності, ніхто не зобов'язує Вас наймати на роботу кого або, а також вести господарську, або економічну діяльність.
В: Скільки коштує реєстрація Болгарської фірми у Вас?
Про: Вся процедура реєстрації фірми в Болгарії, від "А" до "Я", коштує 400 євро включаючи всі необхідні такси, збори, відкриття рахунку в Болгарському банку, виготовлення печатки підприємства.
В: Що необхідно для реєстрації фірми в Болгарії?
Про: Для того, щоб почати процедуру реєстрації фірми в Республіці Болгарія, Вам необхідно:

  • Назва фірми;
  • Підготувати дані на засновника / засновників: сканована копія закордонного паспорта, адреса проживання;
  • Підготувати дані на директора, якщо директор не входить до складу засновників, то необхідні: сканована копія закордонного паспорта, адреса проживання;
  • Визначити розмір статутного капіталу і його розподіл по частках засновників фірми;
  • Адреса реєстрації та постійна адреса реєстрованої фірми.

Далі ми з Вами укладаємо договір на юридичне обслуговування.
Після підписання договору, ми готуємо всі необхідні для реєстрації фірми документи і відправляємо їх Вам по електронній пошті на підпис.
Частина підписаних документів Ви, скануєте і надсилаєте нам електронною поштою, друга частина документів повинна бути підписана і завірена у нотаріуса і їх необхідно надіслати нам в оригіналах поштою.
Ми реєструємо фірму в болгарському реєстрі юридичних осіб / торговий реєстр /, відкриваємо рахунок в Болгарському банку, виготовляємо печатку фірми.
Установчі документи, актуальний стан і друк, Ви можете забрати у нас в офісі, або ми можемо відправити їх на Вашу електронну адресу кур'єром.
В: Які документи підтверджують факт реєстрації фірми?
Про: На відміну від Росії, в Болгарії при реєстрації не видається будь-яких сертифікатів реєстрації. Документом підтверджуючим реєстрацію фірми, або її існування, є "Актуальний стан", що діє три місяці і при необхідності завжди можна отримати нове в Торговому реєстрі. Торговий реєстр діючих Болгарських фірм знаходиться за адресою доступ вільний. На сайті торгового регістру завжди можна перевірити актуальний стан практично будь-який Болгарської компанії.
Ми так само, можемо запропонувати вже зареєстровані фірми, з відкритими рахунками в Унікредит Булбанк.
В даний час у нас є дві фірми, зареєстровані в 2010 та 2017 років роках. Обидві фірми зареєстровані за ПДВ, з присвоєними номерами VAT і EORI.

В: Чи може іноземець відкрити фірму в Болгарії?
В: Хто може бути директором в болгарській фірмі?
В: Який мінімальний розмір статутного капіталу?
В: За якою адресою можна зареєструвати фірму в Болгарії?
В: Чи необхідно особиста присутність при реєстрації фірми в Болгарії?
В: Скільки коштує реєстрація Болгарської фірми у Вас?
В: Що необхідно для реєстрації фірми в Болгарії?
В: Які документи підтверджують факт реєстрації фірми?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online