Болгарія прагне швидше перейти на євро

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15 вересня 2016, 8:23 Переглядів: 15 вересня 2016, 8:23 Переглядів:   Болгарія хоче в єврозону

Болгарія хоче в єврозону. Фото: AFP.

Болгарії необхідно якомога швидше замінити національну валюту в країні на євро і отримати безвізовий режим з країнами ЄС. Про це повідомив віце-прем'єр країни Томіслав Дончев, передає Bloomberg.

За словами Дончева, такі кроки необхідні Болгарії для зниження удару, який країна може понести в зв'язку з виходом Великобританії з ЄС. Brexit, вважає віце-прем'єр, призведе до того, що країни на так званій "периферії ЄС", до якої відносять і Болгарію, можуть втратити право голосу в блоці.

Дончев впевнений, що ситуація, при якій існують провідні країни ЄС і держави союзу "на периферії", призведе першої черги до серйозних ризиків для перших.

  • Болгарія увійшла в ЄС в 2007 році з серйозними обмеженнями, оскільки вважалося, що країна не готова бути членом цього союзу з економічної точки зору.
  • Економіка Болгарії активно розвивалася, поки по ній не вдарив криза в Греції і проблеми з мігрантами.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Болгарія прагне швидше перейти на євро". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online