Агентство нерухомості в Москві «БЕСТ-Нерухомість»: покупці нерухомості повертаються в Підмосков'ї

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Помітна стабілізація ринку заміської нерухомості відразу в декількох популярних напрямках Підмосков'я, зазначена в середині 2016 року, свідчить про деяке пожвавлення споживчого попиту.

Помітна стабілізація ринку заміської нерухомості відразу в декількох популярних напрямках Підмосков'я, зазначена в середині 2016 року, свідчить про деяке пожвавлення споживчого попиту

На думку представників найбільшого агентства нерухомості «БЕСТ-Нерухомість», в першу чергу, на позитивну динаміку вплинуло зниження цін в 2015 році. Ряд продавців, не бажаючи ризикувати і побоюючись падіння платоспроможності населення, продовжують йти на значні поступки, знижуючи заявлені спочатку ціни.

З боку неспішних покупців також було відзначено зростання інтересу. Багато з них зацікавлені в вдалою інвестиції і вкладення коштів, особливо в умовах зниження цін на перспективні об'єкти підмосковній нерухомості. І якщо раніше вони відкладали покупку на перспективу, то зниження цін з подальшою стабілізацією ринку підштовхнуло їх до дії.

Ті покупці, які планують покупку заміських об'єктів вже кілька років, з радістю сприйняли падіння цін, разом з яким розширився асортимент доступних для покупки об'єктів, вписуються в їх бюджет.

За словами працівників агентств, спостерігається обережне зростання попиту не тільки на нерухомість економ класу, віддалену від столиці на відстань понад 50 кілометрів, але і елітні садиби в 5-10 км від МКАД. Ряд покупців, очікуючи зростання цін вже в наступному році, хочуть купити будинок на Київському шосе , Зробивши вигідну інвестицію в елітне житло. Однак сказати з упевненістю, рушить ринок в потрібному для них напрямку, навряд чи можна напевно.

Також відзначається зростання споживчого інтересу в сфері незабудованих земельних ділянок і дач. Деякі клієнти агентства заміської нерухомості шукають доступні варіанти для індивідуального будівництва з підведеними комунікаціями і в мальовничих місцях.

З іншого боку, ріелтори не хочуть робити впевнених прогнозів. Рух ринку в майбутньому буде сильно залежати від ряду факторів, включаючи стан економіки, інфляцію, платоспроможність населення. Нинішнє рівновагу чи можна назвати довгостроковим.

На закінчення, в «БЕСТ-Нерухомість» акцентували увагу на тому, що в нинішніх умовах, коли ринок трохи стабілізувався і покупець повернувся в Підмосков'ї, успіх угоди найчастіше залежить від професіоналізму ріелтора. Уміння знайти привабливий варіант, що вписується в бюджет, а після схилити клієнта до угоди в умовах кризи не так легко, але можливо.

За матеріалами сайту http://www.9256601.ru/

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online