Чим зайнятися на Дні міста в Пушкіні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У вихідні 23-24 червня місто Пушкін відсвяткує свій 308-й День народження. Цього року партнером карнавалу на честь заснування Царського села є «Зразкові квартали» У вихідні 23-24 червня місто Пушкін відсвяткує свій 308-й День народження

фото надане компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

Місто Пушкін запрошує на свято, кожен учасник якого зможе стати головною дійовою особою. Сподіваємося, карнавал припаде до душі новоселам «Зразкових кварталів», які не мислять себе поза атмосферою творчості і активного способу життя!

У програмі: мотопарад, карнавал, виступи танцюристів і музикантів. Для початку, розповімо, куди сходити в Пушкіні 23 червня.

Центральна сцена (вул. Пушкінська, 28)

Карнавал на честь заснування Царського села "Царськосельський мундіаль» (0 +) стартує о 14 годині. Колони будуть прямувати від вулиці магазейну (майданчик біля Будинку молоді) через Двірцеву, Садову і Оранжерейну вулиці до центральної концертного майданчика на Пушкінській, 28. Колони будуть формуватися з 12 до 14 годин, а сама хода триватиме до 15 годин.

Свято офіційно відкриється на центральній сцені о 15 годині, після чого почнеться концерт, а також - увага! - конкурси. Організатори оберуть костюм години і визначать переможців конкурсу вокалістів «Царськосельський голосу».

З 16.40 до 23.00 - час карнавалу. Ця частина святкової програми пройде під знаком конкурсу «Фанати карнавалу» на найоригінальніший і стилістично цілісний карнавальний образ. В цей же час відбудеться фінал конкурсу «Стоп-кадр» - слайд-шоу кращих фоторобіт, надісланих пушкінців. Може бути, «Зразкові квартали» не будуть представлені в цьому конкурсі в нинішньому році. Але чим більше новоселів буде з'являтися в цьому комплексі, тим більше яскравих фотокадрів вони відішлють до конкурсної комісії в наступний раз.

Концерт за участю солістів та творчих колективів Петербурга, зірок вітчизняної естради завершиться святковим феєрверком.

Уточнюємо: вогняне шоу почнеться рівно о 22.45.

45

фото надане компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

Сцена біля Будинку молоді (вул. Магазейну, 42)

О 14.15 тут розпочнеться святкова програма для юних жителів. Як щодо того, щоб взяти участь в конкурсі дитячої коляски «Спорт на коліщатках, або Колиска футболу»? Це, звичайно, питання до батьків найменших учасників. А ось на конкурс костюма «Талісмани футбольних чемпіонатів» запрошують вже тих, хто навчився твердо стояти на ногах: адже свій костюм треба представити у всій красі! Ще одне змагання - «Спортивні фанати» - дозволить продемонструвати спортивний запал, знання кричалок-вопелок і весь діапазон своїх творчих можливостей.

Після закінчення дитячого часу, з 20 до 22 годин, на цьому ж майданчику можна буде насолодитися балетом і послухати джаз. До уваги гостей свята постануть програми «Царськосельський балет» і «Джаз в Царському».

Сцена біля Гостиного двору (вул. Московська, 25)

З 15 до 18 годин цей святковий простір виявиться у владі спорту. Спочатку свою майстерність покажуть спортивні клуби. Потім майданчик трансформується в «Моторний територію». На ній можна буде побачити декоровані автомобілі. І, нарешті, пройде конкурс «Тачки у футбольній прокачування».

буферний парк

Ще один майданчик, де буде панувати спорт. Але не тільки.

З 14 до 20 годин в буферних парків можна буде подивитися спортивні змагання і запуск повітряних зміїв - в рамках міжнародного фестивалю. Тут же будуть працювати численні атракціони. Дорослі зможуть подивитися розважальне шоу на воді (інтерактивна зона «Вода»). А в зоні «Царскосельское небо» всі бажаючі зможуть повчитися мистецтву пілотування повітряних зміїв (з 14 до 18 годин).

«Царськосельський мундіаль» продовжиться в неділю, 24 червня, на центральній сцені, в буферних парків і на сцені біля Будинку молоді «Царськосельський».

З 15 до 20 годин на центральній сцені пройде музичний марафон «Царськосельський open-air».

У буферних парків продовжиться міжнародний фестиваль повітряних зміїв. Чим не привід для яскравих кадрів для прийдешніх фотоконкурсів?

Інтерактивна програма у Будинку молоді розпочнеться о 10.30. Гостей чекають квест «Справа була в Царському Селі», танцювально-спортивний флешмоб, спортивно-інтерактивна зона і вікторини, розіграші подарунків та призів.

Гостей чекають квест «Справа була в Царському Селі», танцювально-спортивний флешмоб, спортивно-інтерактивна зона і вікторини, розіграші подарунків та призів

фото надане компанією ТОВ "Термінал-Ресурс"

«Зразкові квартали», які компанія «Термінал-Ресурс» будує в рамках проекту «На Царськосельський пагорбах», розташовані в екологічно чистому районі. Будинки зводяться по цегляно-монолітною технологією. У квартирах передбачені високі стелі, можливість об'єднання вітальні, кухні і холу, а на верхні поверхи - установка каміна. Система теплої водяної підлоги Uponor і автономні газові котельні Viessmann дозволяють істотно (до 30%) скоротити комунальні платежі.

«Зразкові квартали» - це малоповерхові будинки поблизу історичних, природних та архітектурних скарбів Царського села. І найближчий уїк-енд дарує випадок в цьому переконатися: «Зразкові квартали» всього в 10 хвилинах їзди від майданчиків, де розгорнуться основні події святкової програми на честь Дня міста Пушкіна.

Довідка про компанію ТОВ «Термінал-Ресурс»

Житловий квартал "Зразковий квартал", Житловий квартал "Зразковий квартал 2", Житловий квартал "Зразковий квартал 3", Житловий квартал "Зразковий квартал 4" - Забудовник ТОВ "Термінал-Ресурс", проектні декларації на сайті www.devcent.ru/dokumentacziy a

Як щодо того, щоб взяти участь в конкурсі дитячої коляски «Спорт на коліщатках, або Колиска футболу»?
Чим не привід для яскравих кадрів для прийдешніх фотоконкурсів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online