Додаток ICQ доступний користувачам BlackBerry в мережі МТС

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Головна   Прес-релізи   22

Головна Головна   Прес-релізи Прес-релізи

22.11.2011, 17:58

22 листопада 2011 р

Москва, РФ - ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (NYSE: MBT), провідний телекомунікаційний оператор в Росії і країнах СНД, і Mail.Ru Group, найбільша інтернет-компанія в російськомовному сегменті мережі, оголошують про ексклюзивне запуску мобільного додатка ICQ для користувачів смартфонів BlackBerry ® в мережі МТС.

Ексклюзивне право МТС на поширення мобільного додатка ICQ для BlackBerry® в Росії діє до кінця 2011 року. Цей месенджер забезпечує інтерактивний обмін повідомленнями і на відміну від версій ICQ для інших мобільних платформ голосового зв'язку, фотографії та інші файли.

«Смартфони BlackBerry традиційно користуються попитом серед корпоративних клієнтів МТС, однак ексклюзивні розширені можливості, в тому числі, доступ в інтернет за допомогою WiFi, ICQ, які ми пропонуємо абонентам МТС поряд з традиційними сервісами BlackBerry, роблять ці гаджети цікавими і для приватних клієнтів, - зазначив віце-президент Групи МТС з маркетингу Василь Лацанич. - Вигідні тарифи на мобільний інтернет в Росії і за кордоном і широка зона покриття 3G МТС дозволять нашим користувачам оцінити всі переваги миттєвого обміну інформацією через ICQ, і використовувати додаток і як засіб спілкування з друзями, і як ефективний спосіб підтримки ділових зв'язків в мережі ».

«Здорово, що до просування першої версії ICQ для BlackBerry® підключився провідний стільниковий оператор Росії і СНД - на мій погляд, це говорить про відмінні перспективи продукту і потенційно великий його аудиторії. ICQ для BlackBerry® - далеко не остання в ряду версій додатка для мобільних платформ, які ми збираємося запустити в найближчому майбутньому. Зокрема, мова йде про Windows Phone 7 і Bada », - сказав Олександр Гірський, керівник проекту ICQ в Mail.Ru Group.

МТС сьогодні пропонує сім моделей смартфонів BlackBerry® вартістю від 6 200 рублів. Популярність апаратів канадської компанії RIM обумовлена ​​великими мультимедійними можливостями смартфонів і підтримкою безпечної і миттєвої синхронізації поштового трафіку при використанні захищеного каналу передачі даних.

Як користуватися додатком

Для завантаження програми ICQ необхідно з пристрою BlackBerry зайти на мобільну версію сайту МТС www.pda.mts.ru в розділ «Розваги і інформація», далі перейти до підрозділу «Все для телефону» і завантажити інсталяційний файл. Установка відбудеться автоматично. Скористатися додатком можуть власники всіх моделей лінійки смартфонів BlackBerry®, представлених у роздрібній мережі МТС.

Додаток працює при наявності доступу в Інтернет через сервіс BlackBerry®, мобільного інтернату МТС або Wi-Fi. Для абонентів послуги «BlackBerry® Internet Service» від МТС і «BlackBerry® від МТС» трафік, що витрачаються ICQ, вже включений в щомісячну плату. Решта користувачів оплачують трафік згідно свого тарифного плану.

Детальніше про ICQ

ICQ - всесвітньо відомий месенджер, який увійшов до складу Mail.Ru Group в липні 2010 року і тісно інтегрований з іншими проектами групи. Загальна щомісячна аудиторія сервісу в Росії становить 15,6 мільйона чоловік (в світі - 30,8 мільйона). Мессенджер включає в себе весь спектр можливостей, які можуть знадобитися користувачам - текстове, голосове і відео-спілкування, конференції, обмін файлами, безкоштовні SMS, онлайн-ігри, повідомлення про нові листи і багато-багато іншого. Версії ICQ існують для всіх популярних платформ - Windows, Mac, Linux, BlackBerry, iPhone, Android, Symbian, Java, Windows Mobile і Web-ICQ для використання через звичайний браузер.

додаткова інформація

Більш детальна інформація про сервіси BlackBerry® від МТС доступна за адресою www.mts.ru або при зверненні в контактний центр МТС за номером 8 800 333 0890.

Розширену інформацію про продукт ICQ можна знайти на www.icq.com .

* * *

За додатковою інформацією звертайтеся:

Прес-служба ВАТ «МТС»
Валерія Кузьменко
Тел .: (495) 912-32-20
e-mail: [email protected]


Прес-служба Mail.Ru Group
Валерія Коміссарова
Тел .: (495) 725-63-577
e-mail: [email protected]

* * *

ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) є провідним телекомунікаційним оператором в Росії і країнах СНД. Разом зі своїми дочірніми компаніями, МТС обслуговує понад 100 мільйонів абонентів. Населення всіх регіонів Росії, а також Вірменії, Білорусії, України, Узбекистану, Туркменістану, де МТС та її дочірні підприємства мають ліцензії на надання послуг мобільного зв'язку стандарту GSM, складає більше 230 мільйонів чоловік. З червня 2000 року акції МТС котируються на Нью-йоркській фондовій біржі під кодом MBT. У 2011 році бренд МТС четвертий рік поспіль визнаний найдорожчим російським брендом у числі ста лідируючих світових брендів за рейтингом BRANDZ ™, опублікованому Financial Times і міжнародним дослідницьким агентством Millward Brown.

* * *

Деякі заяви в даному прес-релізі можуть містити інформацію про проекти або прогнози стосовно майбутніх подій або майбутніх фінансових результатів Компанії відповідно до положень Законодавчого акта США про цінні папери від 1995 року. Такі твердження можуть містити слова «очікується», «оцінюється», «має намір», «буде», «міг би» або інші подібні вирази. Ми б хотіли попередити, що ці заяви є тільки припущеннями, і реальний хід подій або результати можуть відрізнятися від заявленого. Ми не зобов'язуємося і не мають наміру переглядати ці заяви з метою співвідношення їх з реальними результатами. Ми адресуємо Вас до документів, які компанія відправляє Комісії США з цінних паперів і бірж, включаючи форму 20-F. Ці документи містять та описують важливі фактори, включаючи ті, котрі зазначені в розділі «Фактори ризику» форми 20-F. Ці фактори можуть вплинути на відхилення реальних результатів від проектів і прогнозів. Вони включають в себе: тяжкість і тривалість поточного стану економіки, включаючи високу волатильність облікових ставок і курсів обміну валют, цін на товари та акції та вартості фінансових активів, вплив державних програм Росії, США та інших країн з відновлення ліквідності та стимулювання національної та світової економіки , нашу можливість підтримувати поточний кредитний рейтинг і вплив на вартість фінансування і конкурентне становище, в разі зниження такого, стратегічна діяльність, включаючи ін набуття і відчуження і успішність інтеграції придбаних бізнесів, включаючи компанію «Комстар - ОТС», можливі зміни квартальних результатів, умови конкуренції, залежність від розвитку нових послуг і тарифних структур, швидкі зміни технологічних процесів і положення на ринку, стратегію; ризик, пов'язаний з інфраструктурою телекомунікацій, державним регулюванням індустрії телекомунікацій та інші ризики, пов'язані з роботою в Росії і СНД, коливання котирувань акцій; ризик, пов'язаний з фінансовим управлінням, а також поява інших факторів ризику.

* * *

Mail.Ru Group - найбільша компанія в російськомовному сегменті Мережі і лідер Рунета по числу щомісячних унікальних відвідувачів. До складу Mail.Ru Group входять найпопулярніший в Росії сервіс безкоштовної електронної пошти Почта@Mail.Ru і два найбільших інстант-месенджера - Mail.Ru Агент і ICQ.

Mail.Ru Group оперує двома провідними російськими соціальними мережами: Moй Мир@Mail.Ru і Однокласники, а також володіє значним пакетом акцій «ВКонтакте» (39,99%). Крім того, Mail.Ru Group розвиває популярні і затребувані e-commerce сервіси, серед яких варто відзначити платіжну систему Деньги@Mail.Ru , Що представляє собою комфортний і швидкий спосіб оплати товарів і послуг. Більше 40 тематичних медіа-проектів Mail.Ru Group, орієнтованих на різні категорії користувачів, є лідерами в своїх сегментах і пропонують максимум інформації з широкого кола популярних у аудиторії тем.

Також Mail.Ru Group пропонує користувачам якісні та ефективні інструменти пошуку та навігації по величезних масивів даних - пошукову систему Поиск@Mail.Ru , тулбар Спутник@Mail.Ru , Картографічний сервіс Карты@Mail.Ru , Каталог@Mail.Ru , Рейтинг@Mail.Ru та інші.


Mail.Ru Group є лідером ринку онлайн-ігор і оперує численними популярними клієнтськими і браузерних MMORPG, а також іграми для соціальних мереж. Серед найбільших проектів групи варто відзначити власні розробки «Троєцарствіє», «Легенда: Спадщина драконів», «Аллоди Онлайн», найвідоміші соціальні ігри «Улюблена ферма» і «Місто», а також успішні зарубіжні ліцензії, зокрема, Perfect World і «Володар кілець Онлайн »і ін.

* * *

Найменування BlackBerry® та RIM, в тому числі торговельні марки, зображення і символи є ексклюзивною власністю і торговими марками Research In Motion Limited. RIM не несе будь-яких зобов'язань або відповідальності, а також не є представником, не надає гарантії або дозволу з будь-яких питань, що зачіпають продукти або послуги третіх осіб.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online