Скільки платять в армії срочникам за призовом і контрактникам

  1. Розмір виплат
  2. Скільки отримують в місяць строковики за призовом?
  3. Грошове забезпечення контрактників
  4. Індексація грошового забезпечення

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Загальні питання грошового забезпечення (ДД) строковиків за призовом і контрактників регулюються ФЗ від 07.11.11 №306 зі всіма змінами, що вносяться до прийняття ФЗ від 06.04.15 №68. Діапазон заробітку військовослужбовців досить широкий, тому далі в статті мова піде про те, скільки платять в армії в 2015 р

Розмір виплат

Величина матеріального забезпечення, певної категорії осіб, що проходить службу, залежить від:
Величина матеріального забезпечення, певної категорії осіб, що проходить службу, залежить від:

  • посади;
  • тривалості та місця служби;
  • звання;
  • виконуваних завдань.

Метою введення за службу ДД є стимулювання солдат на гідне виконання своїх обов'язків.

Скільки отримують в місяць строковики за призовом?

Скільки отримують в місяць строковики за призовом

Матеріальне забезпечення строковиків складається з окладу за займаною посадою та інших додаткових виплат.

У 2015 р службовцю в армії за призовом в місяць покладені надбавки, нараховані виходячи з:

  • кваліфікації;
  • умов служби;
  • реалізації завдань, пов'язаних з ризиком для життя;
  • за діяльність з інформацією, що містить державну таємницю.

Відповідно до Наказу Міноборони від 01.09.14 №633 російським солдатам за призовом в ЗС в 2015 р виплачується ДД 2 000 крб. у місяць. У цій сумі враховані всі основні надбавки: оклад, доплати за класність, місце служби, секретність і ризик.

При звільненні в запас срочникам видається посібник в подвійному розмірі щомісячного окладу, а сиротам сума збільшується до 5 окладів.

Виплата допомоги призовникам-сиротам регулюється Наказом Міністерства оборони від 30.06.06 №200. Його величина в місяць становить одинарний оклад, який визначається за 1 тарифного розряду.

Грошове забезпечення контрактників

Грошове забезпечення контрактників

Прагнення пройти всі труднощі армійського підготовки за контрактом підкріплюється можливістю отримання непоганого матеріального заохочення. Основою є базовий оклад, який встановлюється в місяць з розрахунку по наданим званню. Також виплачується оклад, залежить від військової посади.

Президентським Указом від 10.03.14 №136 срочникам введена на період 2014-2015 рр. доплата за здійснення командування окремими військовими підрозділами.

На виконання Указу Президента №136 до кінця 2015 року встановлено такі розміри надбавок, сума яких обчислюється у відсотках до окладу за командування підрозділами.

Військова посаду Доплата,% Командир відділення 40 Заступник взводного командира 60 Старшина роти 80 Інші посади 40

Збільшення окладу залежить від декількох факторів, що обумовлюють виплату надбавок за несення служби, згідно з укладеним контрактом.

1. Вислуга років. Точний розмір доплати в процентному вираженні відносно окладу встановлений законом в залежності від вислуги років.

Протяжність служби, років Розмір надбавки,% до 5 10 5 - 10 15 10 - 15 20 15 - 20 25 20 - 25 30 більше 25 років 40

2. Класна кваліфікація. Вид доплати, що має динамічний характер, нараховується контрактникам, відштовхуючись від величини окладу за посадою.

Кваліфікаційний клас Доплата в місяць,% 3 5 2 10 1 20 Клас майстра 30

3. Додаткова винагорода за діяльність з інформацією, що становить державну таємницю, може досягати 65 відсотків від базового окладу за займаною посадою. Конкретна величина додаткової суми залежить від ступеня секретності інформації.

4. До 100 відсотків від посадового окладу служать за контрактом можуть отримати в місяць з таких підстав:

  • особливі умови служби;
  • виконання завдань, здатних завдати шкоди здоров'ю, а також представляють ризик для життя;
  • значущі досягнення.

Передбачені одноразові премії до потрійного окладу за високоефективне виконання посадових обов'язків. До того ж щороку виплачується допомога в розмірі окладу.

Військовослужбовцям за контрактом за службу за межами РФ або беруть участь в небезпечних операціях, покладені підвищувальні коефіцієнти. На практиці накидки до ДД встановлюються в залежності від дислокації військ, специфіки їх завдань і функцій. Якщо в місцях знаходження контрактників є районні коефіцієнти, пов'язані з кліматичними або екологічними умовами служби, то вони також враховуються в постачанні.

Індексація грошового забезпечення

Єдина фіксована величина фінансових виплат на місяць, що залежать від звання, в міру необхідності переглядається Урядом РФ. Що стосується окладів, грошовий еквівалент яких залежить від посади службовця за контрактом, так само як і за призовом, то його розмір затверджується Урядом після аргументованого пропозиції від органу влади суб'єкта, де проходить служба.

Чинним законодавством передбачена індексація обох типів окладів. По фактичному стану, керуючись положеннями ФЗ від 01.12.14 № 384, в поточному 2015 році вона не проводилася.

Скільки отримують в місяць строковики за призовом?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online