Новобудови Обнинска. Купити квартиру в новому будинку по вул. "Паркова"

якість під
усіх відношеннях

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ми виробляємо ретельний відбір технологій і будівельних матеріалів, комплексно і відповідально підходимо до вибору підрядників. Напрацьовані за багато років зв'язку та успішне партнерство з багатьма організаціями дає нам впевненість в тому, що ми робимо, а вам - гарантію нашого 10-річного досвіду.

Співпрацювати з нами - надійно.

У нас приємний колектив та завжди доброзичлива атмосфера. Нова квартира або чашка чаю? Ми з радістю допоможемо насолодитися і тим, і іншим!

Ми відкриті для покупця і партнера. Телефон працює у вихідні дні. Фахівці договірного і виробничо-технічного відділів, юридична служба і керівництво завжди готові обговорити з клієнтом його питання і пояснити необхідне.

Працюємо прозоро: відсутність зайвих нав'язаних послуг, чітке дотримання законодавства, відпрацьовані за 10 років механізми всіх видів угод (пайове будівництво, купівля-продаж, міна).

Фінансова стійкість

Ми не будуємо на позикові кошти, що не беремо кредитів. А значить, ще менше залежимо від економічних криз, банківських крахів і процентних ставок.

Нам довіряють банки: об'єкти, що будуються акредитовані в провідних банках Калузької області, якщо ви плануєте оформити іпотечний кредит в іншому банку, ми максимально оперативно зберемо пакет документів для акредитації.

Гарантія на будинку - 5 років.
Гарантовано.

Ми - забудовник. І діємо безпосередньо від свого обличчя, не використовую посередників. У нас немає представництв і філій - єдиний і постійний офіс А значить, наші клієнти, справжні або майбутні, впевнені в тому, що з будь-яких питань або спірних ситуацій, включаючи гарантійні випадки, можна звернутися безпосередньо до нас і оперативно вирішити будь-яке питання.

Найкраще - для кожного

Тут втілюються наші життєві принципи і сімейні цінності. Кожна людина важливий для нас. Тому ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми готові розглянути житлову ситуацію будь-якої складності, допомогти при реалізації вторинного житла, зробити персональне взаємовигідна пропозиція, що включає в себе систему знижок і / або розстрочок, довгострокове бронювання квартири.

соціальна відповідальність

За інвестиційним договором з Адміністрацією Обнинска, ми ведемо будівництво будинків для переселення в "старому місті", оновлюємо комунальні мережі в цьому районі.

Наші покупці.

Основний потенціал і гордість компанії - це самі клієнти, мешканці будинків, побудованих «БМУ Мособлстрой» і ті, хто збирається ними стати. Клієнти звертаються до нас повторно, рекомендують нас знайомим. Саме для них і заради них працює і розвивається компанія, удосконалює і впроваджує свої технології. У будівельній сфері особливо важливо відповідати очікуванням майбутніх мешканців - нерухомість вибирається особливо ретельно, нерідко раз і на все життя.

Саме тому завдання номер один «БМУ Мособлстрой» - виправдати довіру кожного клієнта, дати йому саме те, що потрібно.

БМУ Мособлстрой вже більше 13 років працює в Обнінську, в тому числі в руслі перетворення Старого міста, і новий будинок на Парковій не пере історію Обнинска, а делікатно оновлює і доповнює її.

За цей час ми побудували 10 будинків різної площі і забезпечили якісним житлом понад 1000 сімей. Втечении всього терміну нашої роботи ми дорожимо своєю репутацією і дотримуємося таких принципів:

  • Житло має бути надійним і якісним
  • Чесний і відкритий взаємодія з покупцем
  • Відсутність прихованих платежів і сумнівних умов договору
  • Сумлінне виконання взятих зобов'язань
  • Залучення для робіт надійних і перевірених підрядників
  • Використання тільки якісних і сучасних матеріалів
  • Відсутність зобов'язань по кредитах
  • Особлива увага озелененню і комфорту двору
  • Теплі стосунки в колективі і відсутність «плинності» кадрів

Вже більше 10 років ми сусідами зі своїми клієнтами на 1 поверсі будинку за адресою пр. Леніна 203, а багато хто з покупців за цей час повторно звернулися до нас за поліпшенням житлових умов. Більше половини наших співробітників вибрали для життя один з побудованих нами будинків. Багато клієнтів, побувавши на інших об'єктах Обнінського ринку житла, відзначають безліч позитивних відмінностей в будинках БМУ Мособлстрой.

Читати більше

Нова квартира або чашка чаю?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online