Відомості про Асоціацію будівельників «Будівельний Альянс Моноліт» виключені з держреєстру СРО

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відомості про Асоціацію будівельників «Будівельний Альянс Моноліт» виключені з держреєстру СРО   Офіційний сайт Федеральної служби з екологічного, технологічного і атомного нагляду повідомив про виключення в позасудовому порядку відомостей про саморегулівної організації Асоціації будівельників «Будівельний Альянс Моноліт (скорочене найменування СРО АС« САМ », СРО-С-274-24022014) з державного реєстру саморегулівних організацій в області інженерних вишукувань, архітектурно-будівельного проектування, будівництва, реконструкції, капітального ремонту об'єктів капітального будівництва Відомості про Асоціацію будівельників «Будівельний Альянс Моноліт» виключені з держреєстру СРО

Офіційний сайт Федеральної служби з екологічного, технологічного і атомного нагляду повідомив про виключення в позасудовому порядку відомостей про саморегулівної організації Асоціації будівельників «Будівельний Альянс Моноліт (скорочене найменування СРО АС« САМ », СРО-С-274-24022014) з державного реєстру саморегулівних організацій в області інженерних вишукувань, архітектурно-будівельного проектування, будівництва, реконструкції, капітального ремонту об'єктів капітального будівництва. Рішення прийнято відповідно до частини 6 статті 55.2 і частиною 12 статті 55.19 Містобудівного кодексу Російської Федерації (наказ Ростехнагляду від 15.05.2017 № СП-21).

Рішення про виключення відомостей про СРО АС «САМ» прийнято, в тому числі, з урахуванням результатів розгляду надійшов в Ростехнагляд укладення Асоціації «Національне об'єднання будівельників» »про можливість виключення з державного реєстру саморегулівних організацій в області інженерних вишукувань, архітектурно-будівельного проектування, будівництва , реконструкції, капітального ремонту об'єктів капітального будівництва відомостей про зазначену саморегулівної організації з підстав, передбачених частиною 5 статті 55.2 Містобудівного кодексу Російської Федерації.

Відповідно до частини 19 статті 55.8 Містобудівного кодексу Російської Федерації з дня виключення відомостей про СРО АС «САМ» з державного реєстру саморегулівних організацій припиняється дія всіх свідоцтв про допуск, виданих зазначеної саморегулівної організацією.

Згідно з пунктом 10 Порядку взаємодії Національного об'єднання саморегулівних організацій та саморегулівної організації в разі виключення відомостей про саморегулюючою організацію з державного реєстру саморегулівних організацій, затвердженого наказом Міністерства будівництва і житлово-комунального господарства Російської Федерації від 8 вересня 2015 р N 643 / пр, членство СРО АС «САМ» в Національному об'єднанні будівельників припиняється. Заяви юридичних осіб та індивідуальних підприємців, що були членами виключеною саморегулівної організації, про перерахування зарахованих на рахунок Асоціації «Національне об'єднання будівельників» коштів компенсаційного фонду, приймаються за адресою: 123242, г. Москва, ул. Мала Грузинська, д. 3. Асоціація «Національне об'єднання будівельників».

За інформацією НОСТРО

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online