Тимошенко відповіла Гройсману за "мати корупції"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

14 лютого 2017, 17:57 Переглядів: 14 лютого 2017, 17:57 Переглядів:   Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко. Фото: tymoshenko.ua.

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко прокоментувала висловлювання прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, який звинуватив її в корупції. Про це йдеться на її сайті .

"Всі ці образи - це свідчення слабкості і нездатності діяти морально, духовно і чесно. Я дякую за таку" валентинку "від прем'єр-міністра України напередодні свята", - сказала Тимошенко.

Політик вважає, що звинувачення в корупції на її адресу прозвучали після того, як вона дорікала прем'єра в "тотальному падінні економіки і рівня життя українців".

"У відповідь на такі аргументовані факти ми почули образливі і негідні слова прем'єр-міністра України. Моя реакція стосується не образливих слів проти мене. Моя реакція стосується того, що прем'єр-міністр думає, що його політика дозволяє українцям жити краще і краще ", - додала Тимошенко.

Як повідомлялося, сьогодні під час засідання Кабміну Володимир Гройсман звинуватив Юлію Тимошенко в корупції і популізмі, назвавши її "матір'ю корупції в Україні" .

У свою чергу в Національному антикорупційному бюро України запропонували Володимиру Гройсману надати факти , Якщо такі є, що підтверджують причетність Юлії Тимошенко до корупційних дій.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Тимошенко відповіла Гройсману за" мати корупції "". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online