Підкори університет!

Підкори університет! 25 квітня 2018 року
Підсумки другого етапу Міжрегіонального конкурсу «Підкори Університет-2018!»
30 березня 2018 року
Інформація для учасників 2 туру за напрямами підготовки:

23 березня 2018 року
Графік конкурсних випробувань за напрямами підготовки другого етапу міжрегіонального конкурсу «Підкори Університет-2018!» 30 березня по 06 квітень 2018 року

20 березня 2018 року


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Потенційні абітурієнти беруть участь у конкурсі по 3 з 27 пропонованих програм бакалаврату та 1 програмі специалітети - «Лікувальна справа».
- Уже склалася позитивна практика проведення нашим вузом міжрегіонального конкурсу «Підкори університет!» З метою виявлення та підтримки талановитої молоді. У минулому році в конкурсі взяли участь 427 осіб з усіх муніципалітетів Республіки Комі і 16 суб'єктів Російської Федерації, - розповіла начальник управління профразвітія Людмила Вєтрова.

Традиційно конкурс проходить в 2 етапи - заочний та очний. Заочний етап конкурсу розпочнеться 15 грудня і триватиме до 11 березня 2018 року. Для участі в цьому етапі конкурсу випускникам шкіл та закладів середньої професійної освіти необхідно зареєструватися на сайті вузу і після отримання по електронній пошті логіна і пароля пройти тестові завдання за обраними напрямками підготовки. Час виконання тестового завдання по одному напрямку підготовки - 90 хвилин.

Учасники регіональних етапів Всеукраїнської олімпіади школярів і олімпіад, конкурсів, що проводяться в Університеті, автоматично вважаються пройшли до другого етапу конкурсу. Для цього їм також необхідно зареєструватися, зробити відповідну позначку в своїй заявці і вислати на електронну пошту [email protected] підтверджуючі документи.
Другий етап конкурсу - очний, він пройде в Сиктивкарський університеті в дні шкільних канікул в кінці березня - початку квітня 2018 г. Цей етап конкурсу складається з двох конкурсних випробувань: письмового завдання за напрямом підготовки та співбесіди з роботодавцем.
За підсумками двох етапів конкурсу будуть визначені переможці та призери з кожного напряму підготовки. Дипломи переможців та призерів, а також сертифікати учасника конкурсу враховуються в якості індивідуальних досягнень під час вступу до Сиктивкарський університет: при їх пред'явленні до суми ЄДІ абітурієнта додаються 5 і 1 бал відповідно.
Нагородження переможців і призерів традиційно проходить в травні, перед стартом вступної кампанії у ВНЗ. Під час церемонії нагородження переможців конкурсу (за умови встановлення цільової квоти за відповідними напряму підготовки) отримають сертифікати, що дають право на укладення договору про цільове навчанні за програмами очного бакалаврату і специалітети ( "Лікувальна справа") в Сиктивкарський держуніверситеті імені Питирима Сорокіна.
положення конкурсу
Запитання можна поставити в групі ВКонтакте

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online