Готель Shirak Hotel

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Готель Shirak розташована в центрі міста Єревана, в пішій доступності від Музею Історії Вірменії, Дитячого парку, церкви Святого Миколи і красивого парку Готель Shirak розташована в центрі міста Єревана, в пішій доступності від Музею Історії Вірменії, Дитячого парку, церкви Святого Миколи і красивого парку.

У готелі 146 номерів різних категорій Standard, Suite, Junior Suite, Duplex Suite, Apartments, номер Suite і Apartments

Всі номери оформленими в бежево-кремових тонах. З балконів відкривається чудовий вид на Єреван і гору Арарат. Номери оснащені телевізором з плоским екраном і міні-баром. У ванній кімнаті надаються безкоштовні предмети туалету і фен.В громадських зонах готелю надається безкоштовний Wi-Fi.Размещеніе тварин не допускається.

Номер Standard (Single Double / Twin) номера однокімнатні з одним великим або двома роздільними ліжками Є одномісні номери з двома окремими ліжками. У номерах крісла з журнальним столиком і шафа. Санвузол з душем.

Номер Suite (Single Double) двокімнатні, складаються з вітальні та спальні. У спальні одне велике ліжко, або два окремі ліжка, комод і шафа. У вітальні: диван з кріслами, журнальний столик, при бажанні, можливо, поставити письмовий стіл.
Номер Junior Suite великий номер незвичайної планування складається із спальні і вітальні зониюВ спальні два односпальні кровані в вітальні зоні міні кухня стіл і стільці

Номер Duplex Suite Дворівневий люкс з виглядом на місто. номері розділений на чотири зони в кожній зоні є спалень і віталень. У спальні великі двоспальні ліжка у вітальні мягеая меблі.
Номер Apartments Світлий однакомнатную номер із зоною спальні і вітальні з видом на місто

В готелі Shirak працюють 2 ресторани, в яких подаються традиційні страви вірменської кухні і щоденний сніданок "шведський стіл". У барі і кафе можна замовити напої та легкі закуски.

У Ваші м послуг включають: бізнес-центр, сейф на стійці реєстрації та ліфт. За додаткову плату гостям надається трансфер з аеропорту і назад (за запитом).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online