У МЗС Росії незадоволені голосуванням Казахстану в ООН по Криму

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У міністерстві закордонних справ Росії назвали прикрим рішення Казахстану утриматися при голосуванні в ООН по Криму, передає NUR.KZ з посиланням на ТАСС . У міністерстві закордонних справ Росії назвали прикрим рішення Казахстану утриматися при голосуванні в ООН по Криму, передає   NUR

Крим. фото apelsin-tur.ru

Голосування в Генасамблеї ООН за запропонованою Україною резолюції про «проблему мілітаризації» Криму і акваторій Азовського і Чорного морів показало, що Київ не користується підтримкою більшості в цьому питанні і не досягне своїх цілей. Про це заявив журналістам глава департаменту міжнародних організацій МЗС РФ Петро Іллічов.

Він висловив жаль, що Генасамблея не стала вникати в суть поправок, запропонованих Російською Федерацією. «Просто йде така зашорена кампанія проти Росії», - вважає Іллічов.

При цьому він назвав прикрим рішення Киргизстану і Казахстану утриматися при голосуванні.

Раніше у вівторок Генасамблея ООН прийняла запропоновану Україною резолюцію про «проблему мілітаризації» Криму і акваторій Азовського і Чорного морів. За документ проголосували 66 країн, проти - 19, утрималися 72. У числі тих, хто утримався був і Казахстан. Проти проголосували Росія, Вірменія, Білорусь, Узбекистан.

У резолюції наголошується, що присутність російських військових в Криму суперечить національному суверенітету, політичної незалежності та територіальної цілісності України.

У документі також засуджується зведення моста через Керченську протоку і «збільшується військова присутність РФ в частинах Чорного моря та Азовського моря, а також накладені Росією обмеження на прохід іноземних суден в Азовському морі».

Нагадаємо, що в минулий раз Казахстан підтримав Росію і проголосував проти української резолюції по ущемлення прав людини Криму.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online