Південна Осетія обирає президента з закритими кордонами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

10:38, 08 квітня 2012 світ

тисячі шістьдесят-два

тисячі шістьдесят-два

Південна Осетія обирає президента, Фото kavkaz-uzel.ru

Взяти участь в голосуванні можуть більше 30 тисяч громадян Південної Осетії, повідомляє РІА Новини".

Нинішні вибори президента Південної Осетії є повторними, оскільки Верховний суд республіки визнав недійсними результати голосування, яке пройшло в листопаді минулого року, через порушення. Повторні вибори, згідно з рішенням парламенту, відбулися 25 березня. Голосування не виявило переможця. До другого туру, який проходить сьогодні, вийшли екс-глава КДБ республіки Леонід Тібілов, який набрав 42,48% голосів виборців, і омбудсмен Давид Санакоєв, за якого проголосували 24,58% громадян.

Попередні підсумки будуть оприлюднені на наступний день після виборів, хоча перші дані ЦВК почне повідомляти вже о 21.00 за Києвом в неділю. Потім Центрвиборчком повинен підвести підсумки і скласти відповідний протокол у п'ятиденний термін, після чого офіційно оприлюднити їх.

ЦВК Південної Осетії завершив реєстрацію міжнародних спостерігачів за виборами. Всього зареєстровано більше 50 спостерігачів, які представляють різні країни і міжнародні організації.

Експерти прогнозують, що явка в ході повторного голосування буде високою, і складе близько 60-70%.

При проведенні другого туру голосування вибори визнаються такими, що відбулися, якщо в них взяло участь понад 30% виборців, внесених до списків. Переможець визначається простою більшістю.

Нагадаємо, що влада Південної Осетії прийняли рішення закрити кордон з Грузією 8 квітня на добу, щоб забезпечити безпечне проведення другого туру президентських виборів, повідомили в прес-службі КДБ республіки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online