Далекий Схід і Севастополь перемогли в голосуванні за символи нових банкнот

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ТАСС / Юрій Смітюк

Севастополь і Далекий Схід перемогли в голосуванні за символи нових банкнот номіналами 200 і 2000 рублів, про це оголосили під час трансляції на телеканалі "Росія 1".

Севастополь, представлений пам'ятником затопленим кораблям і Херсонесом Таврійським, посів друге місце. А перше дісталося Далекому Сходу з зображеннями космодрому "Східний" і моста на острів Російський.

Переможці голосування змінилися вже під час ток-шоу, присвяченого попередніми підсумками опитування. Під час ефіру жителі країни могли змінити фінальний результат, відправивши свої голоси за допомогою SMS.

У п'ятірку лідерів в результаті увійшли Казань з місцевим кремлем і федеральним університетом, за попередніми підсумками місто був лідером голосування. Слідом йде Сочі з олімпійським стадіоном "Фішт" і курортом "Роза-Хутір". Замикає топ-5 Волгоград зі скульптурою "Батьківщина-мати кличе" і Мамаєвому кургані.

Який регіон зобразять на купюрі в 200, а який в 2000 рублів вирішить Центральний банк. Банкноти з'являться в обігу вже в 2017 році.

Центробанк РФ запустив голосування за символи для нових банкнот номіналом 200 і 2000 рублів в кінці червня. Вперше в історії країни росіяни змогли самостійно запропонувати і вибрати, що має бути зображено на нових грошових знаках. Купюри планують випустити в обіг в наступному році .

Ми пропонуємо вам пригадати, що зображено на банкнотах, які вже знаходяться в обігу. Для цього пройдіть тест від m24.ru.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online