Житомир.info | Влада Житомира взялися складати новий генеральний план міста

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Влада Житомира взялися по-своєму проектувати новий генплан міста. Хоча такий документ був створений більше року тому (у лютому 2010 року) і затверджений на 25 років вперед. Нагадаємо, що в тому документі колишні керівники міста запланували розширити пішохідні зони в центрі міста, будівництво нового моста через річку Тетерів, пристрій нових паркових зон і побудова сучасних багатоповерхівок у спальних районах та багато іншого, як наприклад, пустити тролейбуси під землею в центрі міста.

Нова влада новий генплан. Мер міста Володимир Дебой і його команда взялися за обговорення нового генплану. Сайт міськради пише:

«Проектування нового генерального плану міста Житомира обговорювали під час робочої наради, яка відбулася 3 червня.

Для розгляду керівництва міста було представлено кілька проектів генерального плану Житомира та надано пропозиції щодо формування міського середовища та визначення пріоритетів щодо розвитку інженерно-транспортної магістралі. Зокрема, в проектуванні нового генерального плану міста передбачається розширення меж Житомира для створення нових промислових територій, формування етнографічних центрів і розвитку житлового будівництва, а також створення нових дитячих садків та загальноосвітніх навчальних закладів в житлових кварталах. У задумах міської влади з проектування нового плану - визначення нових зелених зон, парків та скверів на території міста.

Відзначимо, що сьогодні відбулася лише перша робоча нарада щодо визначення основних пріоритетів формування генерального плану міста ».

Житомир.info

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online