Новий рік 2018: тури по містах України або куди поїхати на новорічні канікули - 2018

  1. Кам'янець-Подільський
  2. Львів
  3. Одеса
  4. Херсон
  5. Закарпатті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Грядущий 2018 рік за Східним календарем буде роком Собаки. Поточний рік Вогненного Півня змінить рік Жовтого (земляний) Собаки. Щоб зустріти Новий 2018 рік гідно (який за прогнозами всіх астрологів обіцяє бути мегаудачним), радимо вже зараз доглянути місце для новорічного столу , Тому що в грудні злачні місця будуть уже заброньовані. В останні роки все активніше набирають популярність недорогі тури на Новий рік. Знайти такий не складе ніяких труднощів - подібних сервісів, що дають можливість вибрати новорічний тур на будь-який смак стає все більше.

5 5 1

Кам'янець-Подільський

Атмосферу средневегового бенкету в Новий рік 2018 можна відчути в новорічному Кам'янці-Подільському. До речі, новорічні тури в Кам'янець-Подільський коштують зовсім не дорого і підійдуть по кишені кожному українцю. Засніжений замок створить враження, що ви живете не в ХХI столітті, а в ХII. А ось готелі в центрі міста - вельми сучасні. Під час новорічних і різдвяних канікул , Втім, як і в будь-який інший час року, вам запропонують номери з вигодами і банкет в ресторанах при готелях або в окремих.

Львів

Незмінним зимовим (особливо під час новорічних свят) маршрутом і туром по Україні залишається Львів. Це не дивно. Адже красиве місто України взимку перетворюється в справжню чарівну різдвяну казку . Старовинні будинки, собори і вузькі вулички - все це створює особливий настрій. А кожен заклад - унікально по-своєму. До Львова на новорічні святкує 2018 можна їхати вже в середині грудня, коли там традиційно відкривається різдвяний ярмарок.

Масові гуляння тут проходять щовечора на Площі Ринок. А на Різдво по місту водять Коляду - хід влаштовують ряджені. З традиційними різдвяними колядками і вертепом.

Надовго запам'ятається зустріч Нового року 2018 у львівському замку! Для цього можна відправитися в Олеський замок під Львовом . Дістатися туди можна на автомбліле або автобусі (дивіться розташування на карті нижче). Замок знаходиться в 74 км від Львова. Цікаво, що тут збережені оригінальні інтер'єри 300-річної давності. А тому ви зможете відчути себе справжнім королем чи, як мінімум, великим феодалом.

Одеса

Самобутній і один з найбільш колоритних міст України, перлина біля моря Одеса - це відмінне місце для новорічних і різдвяних свят . В Одесі пам'ятками є абсолютно все: і архітектура, і природа, і самі одесити з їх вродженим гумором і легким ставленням до життя. До того ж, Одеса - це південь, а тому, як правило, на новорічні свята тут тепліше, ніж у багатьох інших частинах України. І море! Воно ж не покривається льодом навіть у морози. Мало хто їздить взимку до моря. А дарма. Це приголомшливо!

Також в Одесі без праці можна знайти затишне містечко для новорічного банкету. Головне, зорієнтуватися заздалегідь в ціні і кращою кухні.

Херсон

Тим, хто вважає за краще південний напрямок, також сподобається відпочинок в Новий рік в 2018 році в Херсонській області. У 15 км від Залізного Порту знаходиться цілюще джерело. Багато хто не знає, що саме в цьому джерелі щільність води аналогічна воді Мертвого моря . Її температура не змінюється в різні пори року і становить 65-70 С.

Закарпатті

Відпочинок в Закарпатті на Новий рік 2018 здатний задовольнити відразу різні інтереси: це і історичні пам'ятки - безліч замків, і гірськолижні курорти, і захоплюючі краєвиди! Також можна поєднати всі ці види відпочинку з гастрономічним туризмом. Адже гірська кухня - унікальна і колоритна. Замовити тур в Закарпатті на Новий рік точно не складе вам праці, особливо, якщо зробити це заздалегідь.

Найчастіше цей напрям вибирають любителі зимового спорту і гірськолижних курортів . Вони вважають за краще і Новий рік зустрічати в горах . Найбільш популярним курортом є Драгобрат (самий високогірний - 1400-1700 м над рівнем моря).

Грядущий 2018 рік за Східним календарем буде роком Собаки. Поточний рік Вогненного Півня змінить рік Жовтого (земляний) Собаки. Щоб зустріти достойно Новий 2018 рік (який за прогнозами всіх астрологів обіцяє бути мегаудачним), радимо вже зараз доглянути місце для новорічного столу 2018, тому що в грудні злачні місця будуть уже заброньовані.

Грядущий 2018 рік за Східним календарем буде роком Собаки. Поточний рік Вогненного Півня змінить рік Жовтого (земляний) Собаки. Щоб зустріти достойно Новий 2018 рік (який за прогнозами всіх астрологів обіцяє бути мегаудачним), радимо вже зараз доглянути місце для новорічного столу 2018, тому що в грудні злачні місця будуть уже заброньовані.

гідно

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online