Де iTunes зберігає резервні копії

  1. Як дізнатися, якого пристрою належить резервна копія
  2. Чи допомогла вам ця стаття?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Робота програми iTunes полягає в можливості управління Apple-пристроями з комп'ютера
Робота програми iTunes полягає в можливості управління Apple-пристроями з комп'ютера. Зокрема, за допомогою даної програми можна створювати резервні копії та зберігати їх на комп'ютері, щоб в будь-який момент відновити пристрій. Не знаєте, де зберігаються резервні копії iTunes на комп'ютері? Дана стаття відповість на це питання.

Можливість відновлення пристроїв з резервної копії - це одне з незаперечних переваг пристроїв компанії Apple. Процес створення, зберігання і відновлення з резервної копії з'явився у Apple дуже давно, але до цих пір жоден виробник не може надати сервіс подібного якості.

При створенні резервної копії через програму iTunes у вас є два варіанти їх зберігання: в хмарному сховищі iCloud і на комп'ютері. Якщо при створенні резервної копії вибрали другий варіант, то резервну копію, при необхідності, можна знайти на комп'ютері, щоб, наприклад, перенести її на інший комп'ютер.

Кожна резервна копія відображається у вигляді папки зі своїм унікальним назвою, що складається з сорока букв і символів. У цій папці ви знайдете велику кількість файлів, які не мають розширення.

Як дізнатися, якого пристрою належить резервна копія

З огляду на найменування резервних копій, складно відразу на око визначити, до якого пристрою належить та чи інша папка. Зрозуміти приналежність резервної копії можна наступним чином:

  1. Відкрийте папку з резервною копією і знайдіть в ній файл «Info.plist». Клацніть по даному файлу правою кнопкою миші і перейдіть до пункту «Відкрити за допомогою» - «Блокнот».

    «Відкрити за допомогою» - «Блокнот»

  2. Викличте рядок пошуку, натисніть сполучення клавіш Ctrl + F і знайдіть в ній наступний рядок (без лапок): «Product Name».

    «Product Name»

  3. У результатах пошуку відобразиться шукана нами рядок, а правіше від неї буде значитися найменування пристрою (в нашому випадку це iPad Mini). Тепер можна закрити блокнот, оскільки потрібну нам інформацію ми отримали.

    Тепер можна закрити блокнот, оскільки потрібну нам інформацію ми отримали

Тепер ви знаєте, куди iTunes зберігає резервні копії. Сподіваємося, дана стаття була вам корисна.

Чи допомогла вам ця стаття?

ТАК НІ

Не знаєте, де зберігаються резервні копії iTunes на комп'ютері?
Чи допомогла вам ця стаття?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online