Чи можна отримати ІПН в МФЦ?

  1. Як отримати ІПН в МФЦ?
  2. Яка держмито за видачу ІПН?
  3. Отримання ІПН в МФЦ

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Свідоцтво ІПН, що видається відділеннями ФНС Росії, містить індивідуальний номер платника податків, що спрощує облік платників податків. Сьогодні таке свідоцтво має мати кожен громадянин Російської Федерації. Отримати ІПН можна за допомогою декількох способів:

Остання можливість з'явилася порівняно недавно і дозволила позбавити Росіян від утомливих черг на отримання ІПН у відділеннях ФНС. Тепер можна отримати ІПН в МФЦ , Звернувшись до територіального центру МФЦ «Мої документи» .

Як отримати ІПН в МФЦ?

Процедура отримання ІПН не зазнала значних змін. Тільки тепер заявникам не потрібно бігати по кабінетах податкової інспекції, вишукуючи потрібні кабінети і по 10 раз заповнюючи паперу і заяви. Тепер ми можемо отримати ІПН в МФЦ в режимі одного вікна. Для цього нам потрібні наступні документи:

  • паспорт фізичної особи;
  • Документ про наявність прописки (в разі відсутності штампа в паспорті);
  • Свідоцтво про народження (для дітей, які не мають паспорта) і паспорт одного з батьків;
  • Заява на видачу ІПН (заповнюється в МФЦ ).

Якщо у вас немає можливості з'явитися в МФЦ в індивідуальному порядку, ви можете подати документи через свого представника, передавши йому довіреність на вчинення подібних дій.

Яка держмито за видачу ІПН?

Тут все просто - якщо ви отримуєте ІПН перший раз, то документ обійдеться вам зовсім безкоштовно. Якщо ж ви втратили документ і хочете відновити його, то держмито за повторну видачу ІПН (дубліката ІПН) складе 300 рублів. Сплатити держмито можна прямо в МФЦ, якщо в ньому є банківська каса. Після оплати ви можете звернеться з пакетом документів до вільного консультанту.

Отримання ІПН в МФЦ

Подача заяви на видачу ІПН через МФЦ дозволить уникнути помилок - його перевірить консультант МФЦ. Завдяки цьому ви зможете отримати запитуваний документ максимально швидко і без затримок. Отримання бланка свідоцтва ІПН проводиться безпосередньо в МФЦ , По пред'явленню паспорта та довіреності (якщо забирає довірена особа). Попередньо ви зможете отримати сповіщення про те, що ваш документ готовий і чекає видачі.

Перед відправкою в МФЦ «Мої документи» за своїм місцем проживання, переконайтеся, що ваш відділення приймає подібні заяви. На сьогоднішній день отримати ІПН в МФЦ можна лише в деяких містах Росії.

Як отримати ІПН в МФЦ?
Яка держмито за видачу ІПН?
Як отримати ІПН в МФЦ?
Яка держмито за видачу ІПН?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online