Столична влада обговорюють з "Газпромом" розвиток аеропорту Остафьево

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ostafyevo-airport.ru

Влада Москви обговорюють з компанією "Газпром" розвиток аеропорту Остафьево. А в перспективі розглядається можливість об'єднання Остафьево, Внуково, Шереметьєво і Домодєдово в єдину мережу. Про це на прес-конференції заявив глава департаменту по розвитку нових територій Володимир Жідкін.

За словами чиновника, обговорюється можливість подальшої реконструкції підмосковного аеропорту. В першу чергу там планують розвивати бізнес-авіацію. "Напрямок розвитку бізнес-авіації для нас найбільш прийнятно. Ще один пасажирський аеропорт Москві не потрібен, існуючі повністю покривають потребу", - зазначив Володимир Жідкін. Він також розповів, що концепція розвитку Остафьево як бізнес-аеропорту є більш щадить з точки зору транспортної завантаженості і екології.

Остафьево був побудований в 1934 році як аеропорт НКВД. Пізніше він використовувався як аеродром дальньої авіації. В даний час він є корпоративним аеропортом ВАТ "Газпром" і єдиним в Росії міжнародним авіавузлом бізнес-авіації. Протягом трьох років ведеться масштабна реконструкція повітряної гавані: подовжується і зміцнюється злітно-посадкової смуги, оновлюється навігаційне обладнання, побудовані аеровокзальний комплекс, службові та складські приміщення, ангари, руліжні доріжки та перон, повідомляється на сайті аеропорту .

В ході модернізації в Остафьево також планують побудувати цех бортового харчування, готель і склад ПММ. Крім того, аеропорт веде реконструкцію під'їзної автодороги від Калузького шосе.

Поділитися в соціальних мережах:

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online