Семеро журналістів постраждали на акції проти пенсійної реформи в Петербурзі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Деяким кореспондентам розбили дорогу апаратуру Деяким кореспондентам розбили дорогу апаратуру   Під час акції проти зміни пенсійного законодавства в Санкт-Петербурзі   Фото: Євген Степанов, Інтерпресс / ТАСС   Москва

Під час акції проти зміни пенсійного законодавства в Санкт-Петербурзі

Фото: Євген Степанов, Інтерпресс / ТАСС

Москва. 10 вересня. INTERFAX.RU - Кілька журналістів отримали травми під час роботи на неузгодженої акції противників пенсійної реформи в північній столиці в неділю, повідомили "Інтерфаксу" в Спілці журналістів Санкт-Петербурга і Ленінградської області.

"Вчора, за інформацією Профспілки журналістів і працівників ЗМІ, в нашому місті від рук представників правоохоронних органів постраждали: Юлія Галкіна (The Village), Олександра Полукеева (" Росбалт "), Дмитро Лебедєв (" Два стільця "), Георгій Марков (" Блискавка "), Олег Насонов (" Два стільця "), Роман Перл (" Белсат ") і Давид Френкель (" Медіазона ")", - розповіли в Союзі.

В організації додали, що, зокрема, у Маркова розбита дорога техніка, йому нанесені серйозні пошкодження, які зафіксовані в травмпункті.

"Зараз секретаріат спілки готує заяву з цього питання, і в найближчому майбутньому постараємося організувати зустріч з представниками керівництва міської поліції", - підкреслили в організації.

У неділю ввечері начальник Головного управління МВС по забезпеченню охорони громадського порядку та координації взаємодії з органами виконавчої влади суб'єктів РФ Юрій Валяєв на засіданні в ЦВК РФ повідомив, що в Петербурзі в ході неузгодженої акції затримані близько 100 осіб. За даними ГУ МВС по Санкт-Петербургу і Ленінградської області, в акції взяли участь близько 1,2 тис. чоловік. Про кількість затриманих в петербурзькій поліції поки не повідомляють.

Разом з тим, за даними об'єднаної прес-служби судів міста, до теперішнього часу в суди надійшли 130 матеріалів щодо затриманих на акції, 56 з них розглянуті: серед рішень - адміністративні арешти, штрафи і обов'язкові роботи.

Як повідомлялося, Смольний відкликав узгодження мітингу проти підвищення пенсійного віку на площі Леніна в Петербурзі через аварію на водопроводі. Організаторам запропонували перенести захід в Питома парк, але ті не змінили місце і час проведення акції.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online