Зняти хостел довгостроково

  1. Хостел для довгострокового проживання в Києві
  2. На який термін можна зняти койко-місце в хостелі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Проживання в хостелі - це прекрасна можливість заощадити свої гроші, особливо в великих містах, де вартість за знімання кімнати, квартири на добу від 250 грн. Тому хостел в Києві допоможе вам жити в столиці без великих фінансових витрат. Люди, які не стикалися з готелями общежительного типу, часто відмовляються від самої ідеї поселення в ній. Багато хто бачить такий вид житла, як банальне гуртожиток з сумнівними сусідами. Давайте подивимося на міні-готелі під іншим ракурсом, розвіємо сумнів і страхи.
Проживання в хостелі - це прекрасна можливість заощадити свої гроші, особливо в великих містах, де вартість за знімання кімнати, квартири на добу від 250 грн

Хостел для довгострокового проживання в Києві

Як писалося вище, проживання в такому типі житла - це економія, якщо говорити про хостелі в Києві, то збереженні коштів колосальне. Наприклад, тиждень проживання в хостелі МегаДом обійдеться всього в 350-450 грн. в тиждень, а в місяць від 1100 до 1350 грн.! У той час як кімната обійдеться в 250 грн. добу або 4000-6000 місяць, квартира від 350 грн. / добу і 8000 грн. в місяць, а кімната в гуртожитку близько 600 грн. в тиждень і 3000-3500 грн. Сама готель общежительного типу для довгострокового проживання в Києві має багато переваг:

1) Порівнюючи кімнату з господинею або койко-місце в хостелі, то друге куди приємніше в емоційному плані: ніхто не дивиться, чим ви займаєтеся, у скільки приходьте, що готуєте. Головне це культура поведінки і дотримуватися внутрішнього статуту, який не обмежують вас, просто є гарантією вашої безпеки і спокою в хостелі.

2) Порівнюємо койко-місце в готелі і квартиру. Не будемо лукавити, звичайно, в квартирі значно зручніше, але якщо ви приїхали до Києва з метою заробити гроші, відрядження, на семінар і т.д., то знімання квартири - це невиправдані витрати. До того ж досить легко попастися на шахраїв, які не повернуть вам заставні гроші. Тому якщо у вас достатньо коштів, то ви можете вибрати ізольовану квартиру.

3) Порівнюючи просте гуртожиток і хостел, другий варіант значно комфортніше і вигідніше. В готелі общежительного типу найчастіше надається в безкоштовне користування інтернет Wi-Fi. Вони обладнані сучасною технікою, є ванна або душ, чисті туалети, видається чиста постільна, а також посуд. До того ж, якщо в гуртожиток селять всіх, то, наприклад, в хостелі МегаДом йде ретельний відбір постояльців, тобто проживають тільки пристойні, культурні люди.

Варто згадати, що потенційні постояльці часто бояться, що хостел - це величезні кімнати, де одночасно проживає 20 осіб, тому жити в таких умовах з довгостроковою перспективною дуже складно. Найчастіше, в готелях максимальну кількість ліжко-місць 10, але основна кількість кімнат на 4-6 місць. Є кімнати і 2 місця, є і одномісні кімнати. Вам просто потрібно зателефонувати за телефонами і дізнатися чи є такі кімнати.

На який термін можна зняти койко-місце в хостелі

Навряд чи людини, який заселився надовго попросять через тиждень, але є хостели спеціалізуються на довгострокову оренду, а є, які здають тільки подобово. Різниця між ними в ціні, готелі орієнтовані на довгострокове поселення клієнтів встановлюють ціну від тижня і місяці, сума при перерахунку виходить менше, а рівень сервісу і проживання ніяк не страждає. З цінами в мережі хостелів МегаДом ви можете ознайомитися у відповідному розділі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online