Кому дають іпотеку на квартиру в 2019 році

  1. За яких умов дають іпотеку?
  2. Як приймається рішення про видачу кредиту?
  3. За яких умов не дають іпотеку?
  4. Банк відмовив у іпотеці, що робити?
  5. Питання та відповіді
  6. На яких умовах дають іпотеку на квартиру?
  7. За яких умов не дають кредит на покупку житла?
  8. Як відбувається процес отримання іпотеки?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Банк повинен бути впевнений у платоспроможності, тому висуває особливі умови іпотечного позичальника.

За яких умов дають іпотеку?

Найнадійніший спосіб дізнатися чи видадуть іпотеку - звернутися безпосередньо в банк і заповнити анкету-заявку на даний вид кредиту. У кожного банку можуть бути свої вимоги, однак можна сформулювати найбільш типові характеристики ідеального позичальника:

  1. Наявність Російського громадянства.
  2. Вік від 21 до 45 років.
  3. Офіційне працевлаштування.
  4. Висока біла зарплата.
  5. Гарна кредитна історія.
  6. Великий початковий внесок.

Великі банки, такі як Ощадбанк, ВТБ-24, Россельхозбанк, вважають за краще мати справу з клієнтами, які перебувають у шлюбі. Також звертають увагу на досвід роботи позичальника і його освіту. Якщо у клієнта є власна нерухомість або депозит у банку, це зіграє важливу роль у прийнятті позитивного рішення про видачу іпотеки. Бажано також знайти поручителів або созаёмщіков.

Перш ніж йти в банк за кредитом, необхідно зібрати максимально повний пакет документів, що підтверджує надійність і платоспроможність. Крім довідки про доходи можна взяти трудову книжку, грамоти, позитивні характеристики з підприємства, сертифікат на материнський капітал, документи, що підтверджують отримання пенсії і стипендії, виписки з банківських рахунків, які свідчать про те, що у позичальника є накопичення. Все це підтвердить відповідальність і надійність клієнта.

Важливо щоб були документи справжніми, банки співпрацюють зі службами безпеки і легко можуть перевірити ваші дані. Викритий у брехні клієнт навряд чи отримає іпотеку.

Як приймається рішення про видачу кредиту?

У кожному банку є автоматизовані програми, які прораховують наскільки ризиковано видавати кредит даного клієнта.

Робиться запит в Бюро кредитних історій для отримання інформації про те, як виплачувалися клієнтом попередні позики.

Пакет документів ретельно перевіряється службою безпеки банку, тут встановлюється справжність усіх документів, виявляється інформація про наявність неоплачених штрафів або податків. Тільки після всього цього приймається рішення про видачу іпотеки.

За яких умов не дають іпотеку?

У деяких випадках отримати кредит у великому банку неможливо:

  1. Якщо позичальник має невідповідний вік (молодше 21 або за 60 років).
  2. У людини немає Російського громадянства і прописки. Можна оформити тимчасову реєстрацію, але при цьому кредит дадуть лише на термін її дії.
  3. Погана кредитна історія. Термін її зберігання 15 років, після його закінчення є шанс, що в іпотеці не відмовлять.
  4. Людина не має постійного місця роботи (фріланс, сезонна, неофіційна робота).

Банки ставляться з обережністю до позичальників пенсійного віку або до індивідуальних підприємців, особливо якщо їх діяльність пов'язана з ризиком для життя. У цьому випадку термін кредитування може бути менш тривалим, банк зажадає великий початковий внесок, високоліквідний заставу, запропонує завищену процентну ставку.

Можна взяти участь в державних програмах, що дозволяють отримати кредит на більш вигідних умовах. Часто сім'я використовує материнський капітал для придбання вторинного житла в іпотеку.

Банк відмовив у іпотеці, що робити?

Якщо банк відмовив у видачі позики на покупку квартири, варто звернутися в інший. Коли з легальними доходами і кредитною історією настільки все погано, що жоден банк не погоджується на видачу кредиту, є два варіанти - накопичення власних коштів і пошук інших кредиторів. Це можуть бути споживчі кооперативи, приватні інвестори, невеликі банки і фінансово-кредитні організації. Шанс отримати іпотеку високий, так само як і сам відсоток по виплаті. Краще не зв'язуватися з ненадійними кредиторами, а відкласти придбання житла на пару років. За цей час можна поліпшити своє матеріальне становище і збільшити накопичення.

Банк повинен бути впевнений у платоспроможності, тому висуває особливі умови іпотечного позичальника Питання та відповіді

На що дається іпотека?

Цей вид кредиту дається на придбання житла.

На яких умовах дають іпотеку на квартиру?

Даний вид кредиту дають платоспроможному дорослому громадянину РФ під заставу майна.

За яких умов не дають кредит на покупку житла?

Якщо банк вирішив, що клієнт ненадійний і не платоспроможний. Чи не отримає позику людина з поганою кредитною історією і низькою легальною зарплатою.

Як відбувається процес отримання іпотеки?

Клієнт залишає в банку анкету-заявку та повний пакет документів, що підтверджує його особу, надійність і платоспроможність. Після перевірки всіх документів (на це може піти до 30 днів), банк прийме рішення про видачу кредиту.

За яких умов дають іпотеку?
Як приймається рішення про видачу кредиту?
За яких умов не дають іпотеку?
Банк відмовив у іпотеці, що робити?
За яких умов не дають кредит на покупку житла?
Як відбувається процес отримання іпотеки?
За яких умов дають іпотеку?
Як приймається рішення про видачу кредиту?
За яких умов не дають іпотеку?
Банк відмовив у іпотеці, що робити?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online