Купити вагончик, побутівка Київ, битовки купити.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Побутівка (Варіант № 3) габаритами 3500 х 2300 мм. для ПАТ "АК Київводоканал". Побутівка виготовлена ​​з суцільнометалевого металокаркаса. Зовні обшита оцинкованим стінових профнастилом ПС 8, встановлені металопластикові вікна з однокамерними склопакетами. Як утеплювач використовувалася мінеральна вата товщиною 100 мм. якої утеплено стіни, стелю та підлогу побутівки. Вхідні двері - металеві утеплені, виробництва Україна. Усередині побутівка ділиться на дві частини: тамбур і приміщення для охоронця. Електропроводка прихована в захисному гофро- рукаві. Внутрішнє оздоблення: стіни і стеля безшовна ПВХ вагонка, підлога - OSB 22 мм. лінолеум побутовий з пластиковими плінтусами.

лінолеум побутовий з пластиковими плінтусами

У нас ви можете купити вагончик, битовки купити, замовити побутівка Київ, атак ж придбати вагончик будівельний.

У період будівництва будь-якої будівлі не обійтися без побутівок, які використовуються різними компаніями для проживання в них робітників. За бажанням замовника в вагончики будівельні можуть бути вставлені подвійні склопакети і утеплені двері. Ознайомитися з нашими роботами ви можете тут .

Більшість сучасних компаній стали використовувати битовки в якості офісного приміщення. Замовник може надати індивідуальний ескіз, за ​​яким буде виготовлений об'єкт. Замовляючи на нашому сайті виготовлення битовки, клієнт отримає якісний офіс з привабливим зовнішнім виглядом і комфортними умовами праці.

Побутівка, вагончик будівельний (Варіант №1)

Побутівка, вагончик будівельний (Варіант №2)

Побутівка, вагончик будівельний (Варіант №2)

Побутівка, вагончик будівельний (Варіант №3)

Побутівка, вагончик будівельний (Варіант №3)

Побутівка, вагончик будівельний (Варіант №4)

Побутівка, вагончик будівельний (Варіант №4)

Побутівка, вагончик будівельний (Варіант №5)

Побутівка, вагончик будівельний (Варіант №5)

Якщо раніше битовки використовувалися в якості приміщення для робочого персоналу, то в сучасному суспільстві вагончики будівельні стають все більш популярними і в інших сферах діяльності людини, купити битовку компанії ПрофМК можна і для наступних потреб:

  • Вагончик побутівка під складське приміщення;
  • Вагончик будівельний;
  • Побутовий дачні купити для заміських ділянок.

Фото вагончиків виробництва ПрофМК.

1. Якість матеріалу. Каркас робиться з профільних труб. Кількість вікон обговорюється з клієнтом заздалегідь. Зовнішня і внутрішня обробка може бути виконана з оцинкованого профнастилу або панелі з алюмінію. Варіант виконання всередині і зовні битовки обмовляється до початку будівництва.

2. Мобільність таких конструкцій, як битовки роблять їх популярними в Києві та Київській області. Особливостями таких пересувних вагончиків будівельних є їх легкість і простота в монтажі.

3. Побутовий Київ, яку можна замовити в компанії ПрофМК, значно нижчою за ціну на стаціонарні будинки.

Чому варто співпрацювати з ПрофМК?

  • високий професіоналізм наших фахівців;
  • можливість розробки проекту битовки з урахуванням побажань замовника;
  • виконання роботи точно в строк;
  • вартість набагато нижча за ринкову;
  • можливість доставки і монтажу.

Ми цінуємо кожного свого клієнта, тому будемо раді виготовити для вас битовку, вагончик будівельний або битовку дачну для будь-якої мети. В результаті ви отримаєте якісну, функціональну і естетичну продукцію, яку можна буде використовувати протягом тривалого часу.

Чому варто співпрацювати з ПрофМК?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online