Тарифи страхових внесків до 1с

  1. Тарифи страхових внесків до 1С
  2. Ставка внеску до ФСС від НС та ПЗ в 1С
  3. Як здійснити зміни ставки внеску до ФСС від НС та ПЗ в 1С

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Тарифи по страхових внесках включають в себе забезпечення на пенсійне страхування, медичне страхування та соціальне страхування. На поточному момент часу, ставка становить 30 відсотків, з них: до Пенсійного фонду Росії (ПФР) складають 22 відсотки, в фонд обов'язкового медичного страхування (ФОМС) - 5,1 відсотка, в фонд соціального страхування (ФСС) - 2,9 відсотка . Утримання виробляються з виплат і інших винагород на користь працівників. На прикладі даної статті давайте розглянемо, в якому блоці можна побачити тарифи страхових внесків до 1С.

Тарифи страхових внесків до 1С

Тарифи страхових внесків до базі «1С: Бухгалтерія» можна знайти двома шляхами:

  • Заходимо в головне меню, вибираємо розділ «Довідники», потім блок «Зарплата і кадри», в ньому позицію «Налаштування зарплати»;

Заходимо в головне меню, вибираємо розділ «Довідники», потім блок «Зарплата і кадри», в ньому позицію «Налаштування зарплати»;

  • Заходимо в головне меню, вибираємо розділ «Адміністрування», в ньому блок «Налаштування програми» і далі «Параметри обліку».

Заходимо в головне меню, вибираємо розділ «Адміністрування», в ньому блок «Налаштування програми» і далі «Параметри обліку»

Далі в розділі «Класифікатори» вибираємо «Страхові внески».

Далі в розділі «Класифікатори» вибираємо «Страхові внески»

Перед нами відривається вікно «Параметри розрахунку внесків», переходимо на закладку «Тарифи страхових внесків». Далі натискаємо на кнопку «Знайти», в першому полі «Де шукати» вибираємо наприклад «Вид тарифу», потім у вікні «Що шукати», необхідний вид в роботі, це може бути наприклад - «Організації, які застосовують ОСН, крім з / г виробників ».

Далі натискаємо на кнопку «Знайти», в першому полі «Де шукати» вибираємо наприклад «Вид тарифу», потім у вікні «Що шукати», необхідний вид в роботі, це може бути наприклад - «Організації, які застосовують ОСН, крім з / г виробників »

Після цього відкриваються рядки в табличній частині, за всі періоди дії тарифу із зазначенням:

  • періоду;
  • виду;
  • Розшифровкою по всім фондам.

періоду;   виду;   Розшифровкою по всім фондам

Якщо вам необхідно уточнити, що було в попередніх періодах, то користуйтеся даними пошуком - це дуже наочно і зручно, так як на одному рядку показана вся історія зі страхових внесків.

Ставка внеску до ФСС від НС та ПЗ в 1С

Щоб встановити ставку в фонд соціального страхування від нещасних випадків і професійних захворювань потрібно, як і описано було вище зайти в розділ «Налаштування зарплати», який можна вибрати двома способами:

  • «Довідники» - «Зарплата і кадри» - «Налаштування зарплати»;
  • «Адміністрування» - «Налаштування програми» - «Параметри обліку».

Далі потрібно вибрати блок в загальних налаштуваннях, який називається «Порядок обліку зарплати».

Відкриється вікно з налаштуванням обліку зарплати, проставити поле «Організація» і натиснути на кнопку «Знайти», вибрати в полі «Де шукати» - «Ставка внеску до ФСС від НС та ПЗ», а в поле «Що шукати» - буде тариф, відповідний прописаному в повідомленні, яке отримали ви від ФСС, він присвоюється в залежності від класу професійного ризику.

Щороку потрібно підтверджувати довідкою, наданою до ФСС, про відсотковому співвідношенні виручки за основними видами економічної діяльності фірми, для встановлення тарифу у разі нещасного випадку або професійного захворювання.

Щороку потрібно підтверджувати довідкою, наданою до ФСС, про відсотковому співвідношенні виручки за основними видами економічної діяльності фірми, для встановлення тарифу у разі нещасного випадку або професійного захворювання

Як здійснити зміни ставки внеску до ФСС від НС та ПЗ в 1С

Ставши на будь-який стовпець рядки, попереднього фото, в якій прописаний тариф в ФСС від НС та ПЗ з правого боку миші подвійному клацанням потрібно відкрити вікно «Налаштування обліку зарплати». Переходимо на закладку «Податки та внески з ФОП», курсором миші просуваємося вниз і знаходимо позицію «Внески від НС і ПЗ», вказуємо ставку і число, з якого починає вона діяти.

Не забувайте, на початку року необхідно підтверджувати тариф і відслідковувати зміну, при зміні своєчасно міняйте його в базі 1С.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online