Нова акція в МТС: смартфон для неї і для нього

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У МТС почалася акція «Всім смартфон» , Яка дозволяє кожному придбати відповідний гаджет в розстрочку на рік без довідки про доходи, а в багатьох випадках - ще й без першого внеску і / або переплат. На всі беруть участь в реченні пристрої діють значні знижки. За покупку акційних смартфонів МТС дарує до 10 ГБ мобільного інтернету.

акція «Всім смартфон»

В акції «Всім смартфон» абонентів МТС очікує багатий вибір добре зарекомендували себе гаджетів. Кожен з них можна оформити в розстрочку на 12 місяців з першим платежем від 0 рублів. Ще більш доступними стали такі популярні пристрої, як, наприклад, Meizu M3 Note , Huawei P8 , Huawei P9 , Lenovo Vibe P1 , та інші.

В акції також представлені передові новинки, список яких буде поповнюватися. Вже сьогодні клієнти МТС можуть купити в безпроцентну розстрочку на рік недавно з'явилися на ринку смартфони преміум-класу Samsung Galaxy A5 (2017) і Galaxy A7 (2017) . Крім цього, в пропозиції бере участь ультрасучасний фаблет Huawei Mate 9 , Також доступний в розстрочку на 12 місяців.

Оформити акційний смартфон в розстрочку без довідки про доходи можна в будь-якому салоні зв'язку МТС. За покупку кожного з них передбачено подарунок - безкоштовний пакет мобільного інтернету об'ємом до 10 ГБ.

Акція «Всім смартфон» триватиме до 30 квітня 2017 року включно, тому, серед іншого, надає чудову можливість порадувати близьку людину на 14 або 23 лютого або на 8 березня. З подробицями про нову пропозицію МТС і повним списком представлених в ньому моделей можна ознайомитися по цьому посиланню .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online