Іпотека без первісного внеску

  1. Іпотека під заставу наявного у власності житла
  2. Іпотека на первинний внесок
  3. Перший внесок за допомогою беззаставних споживчих кредитів
  4. Материнський капітал як перший внесок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

29.04.2014

Існує проста формула: для того, щоб взяти квартиру в іпотеку, необхідно сплатити початковий внесок готівкою. Розмір початкового внеску сьогодні варіюється в залежності від пропозиції банку і складає 10-20% від вартості житла, а в окремих випадках може досягати 50%.

У ряді випадків банк може попросити покупця розмістити ці кошти на рахунку для достовірності того, що позичальник дійсно має цими грошима. В подальшому їх можна зняти і передати продавцеві готівкою або перевести на його рахунок в цьому ж банку безготівковим шляхом. До цього треба ставитися з розумінням, компанії видають своїм клієнтам великі грошові суми на тривалий термін і повинні бути впевнені в надійності позичальника і наявності у нього власних коштів, яких буде достатньо для повернення іпотеки. Взяти іпотеку без участі власних коштів достатньо складно, але можна при дотриманні декількох умов.

29

Іпотека без первісного внеску

Іпотека під заставу наявного у власності житла

Такий спосіб отримання іпотеки без початкового внеску підходить тим, у кого вже є квартира, яку можна закласти банку. Але варто врахувати, що банки не дають 100% від вартості закладеної квартири. У більшості банків видається кредит може скласти 70-80% від неї. Наприклад, Якщо Ваша власна квартира оцінюється в 6 млн. Рублів, то кредит Вам нададуть до 5 млн. Максимальний розмір іпотеки залежить також від доходів позичальника. До закладається квартирі звичайно пред'являються вимоги: вона повинна знаходитися в тому місті чи області, де знаходиться банк.

Іпотека на первинний внесок

Це один з найпоширеніших способів купити квартиру в іпотеку без початкового внеску. Позичальнику надається 2 кредити: перший йде на погашення первісного внеску під заставу наявної квартири, другий - під заставу житла, що купується.

Перший внесок за допомогою беззаставних споживчих кредитів

Гроші на перший внесок можна взяти, скориставшись споживчими кредитами. У цьому випадку банк оцінює офіційно підтверджений дохід позичальника. Якщо у Вас є зарплатна картка, то отримати кредит у Вашому банку буде простіше, ніж в інших кредитних організаціях. Споживчі кредити зазвичай видаються на більш короткий термін, ніж іпотека. Максимальний кредит без застави становить до 300 000 рублів. При розмірі кредиту понад 300 000-500 000 рублів більшість банків вимагають закласти майно.

Материнський капітал як перший внесок

Отримавши сертифікат, Ви відразу ж можете зв'язатися з банком і оформити іпотеку, направивши кошти по сертифікату маткапіталу на сплату початкового внеску.

Також зараз існують банки, які на свій страх і ризик кредитують без початкового внеску. Пам'ятайте, що при відсутності початкового внеску, Вам будуть запропоновані підвищені відсотки, а також необхідно буде зібрати більше документів, що підтверджують платоспроможність.

Щоб дізнатися більше про конкретних банківських пропозиціях, приходьте на виставку, зареєструйтесь на сайті, скачайте безкоштовний квиток і роздрукуйте його.

Отримайте безкоштовний квиток на виставку нерухомості

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online