Іпотека без первісного внеску в Ощадбанку Росії

  1. Вимоги до позичальників
  2. забезпечення кредиту
  3. штрафи
  4. Додаткові умови іпотеки Ощадбанку Росії
  5. Додаткова інформація по іпотеці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В Ощадбанку Росії існує унікальна програма кредитування під назвою «Іпотечний стандарт» В Ощадбанку Росії існує унікальна програма кредитування під назвою «Іпотечний стандарт». Метою даної програми є видача готівкових коштів на придбання житла на первинному або вторинному ринку, придбання нерухомості, поліпшення житлових умов і т.д.

В рамках даної програми позичальникові пропонується оформити іпотеку з необмеженою сумою кредитування, яку він може виплачувати терміном до 30-ти років рівними щомісячними платежами.

Залежно від розміру початкового внеску, а також терміну погашення кредиту, відсоткова ставка позики варіюється від 11,65 до 13,50%.

Розрахувати індивідуальну відсоткову ставку можна по наступній таблиці:

Початковий внесок Відсоткова ставка до 10 років Процентна ставка від 10 до 20 років Процентна ставка від 20 до 30 років Від 20% до 30% 13% 13,25% 13,50% Від 30% до 50% 12,30% 12,55 % 12,80% Від 50% 11,65% 11,90% 12,15%

Крім того, процентна ставка може трохи змінюватися в залежності від області проживання позичальника.

Читайте також: Іпотека з державною підтримкою від Ощадбанку - умови 2017 року

Вимоги до позичальників

Оформлення «Іпотечного стандарту» в Ощадбанку Росія є тільки громадянам РФ. Крім цього, у потенційних позичальників банку трудовий стаж повинен становити не менше одного року, з яких не менше шести місяців має припадати на останнє місце роботи. Кредити за цією програмою видаються громадянам, які мають постійний дохід. Платоспроможність підтверджується за допомогою довідки ПДФО-2, в якій вказується заробітна плата за останні шість місяців.

Що стосується віку, то на момент погашення кредиту у чоловіків він повинен становити не більше 60-ти років, а у жінок - не більше 55-ти.

Для оформлення іпотеки позичальник повинен пред'явити заяву-анкету, паспорт, копію трудової книжки і документи, що підтверджують його платоспроможність.

Також обов'язковою умовою для оформлення кредиту є наявність страхового договору.

Читайте також: Вклади в Ощадбанку в 2017 році - процентні ставки і доходи

забезпечення кредиту

Щоб запобігти можливим ризикам, кредити на придбання житла оформляються під заставу майна, тобто, до моменту повного погашення позики майно знаходиться у власності банку. Якщо позичальник перестане виконувати свої зобов'язання, зазначені в договорі, банк покриває закладеним майном борг. Якщо кредит оформляється з метою будівництва житла, тоді в заставу йде земельну ділянку або інше житлове приміщення.

штрафи

Якщо позичальник не виконує своїх зобов'язань і не вносить необхідні платежі в зазначений термін, йому будуть нараховані штрафні санкції . Сума штрафу становить дворазову процентну ставку за договором з суми простроченого платежу, враховуючи весь період прострочення.

Додаткові умови іпотеки Ощадбанку Росії

Сума кредиту за програмою «Іпотечний стандарт» не може перевищувати 80% від договірної або оцінної вартості нерухомості, оформленої в заставу.

Сбербанк Росії надає можливість отримати іпотеку без початкового внеску. Однак його оформлення здійснюється тільки під заставу іншого житлового приміщення.

Додаткова інформація по іпотеці

Позичальник може частково або повністю погасити кредит достроково. При цьому банк не стягує ніяких додаткових комісій.

Для зручності клієнтів вносити щомісячні оплати можна не тільки в касах або за безготівковим розрахунком, а й через банкомати і термінали.

Подати заяву на оформлення «Іпотечного стандарту», ​​а також необхідний пакет документів можна в будь-якому відділенні банку. Рішення про видачу грошових коштів розглядається протягом п'яти днів.

Чи не знайшли відповіді на своє питання? Дізнайтеся, як вирішити саме Вашу проблему - зателефонуйте прямо зараз:

+7 (499) 703-32-46 (Москва)

+7 (812) 309-26-52 (Санкт-Петербург)

Це швидко і безкоштовно!

Додати коментар

Чи не знайшли відповіді на своє питання?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online