Як купити машину в кредит без початкового внеску: поради автолюбителям

  1. Загальна інформація
  2. способи
  3. Брати «не той» кредит
  4. Шукати «той самий» кредит
  5. Спецпрограма BuyBack
  6. Програма Trade in

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

При бажанні можна придбати транспортний засіб за допомогою автокредиту без участі власних коштів. Початковий внесок - вимога бажане, але не обов'язкове. Позичальник може знайти обхідні шляхи, щоб швидше сісти за кермо, не маючи накопичень на оплату навіть десятої частини вартості автомобіля.

Розберемо все способи купити машину в кредит без оплати початкового внеску.

до змісту ↑

Загальна інформація

Автомобілі в кредит без першого внеску - це не примха автолюбителя, а часто - лише вимушена необхідність. Операція з придбання чотириколісного друга супроводжується не тільки позитивними емоціями, а й обов'язковими і додатковими витратами. Крім початкового внеску по автокредиту новоспеченому власникові знадобиться понести і інші витрати:
Автомобілі в кредит без першого внеску - це не примха автолюбителя, а часто - лише вимушена необхідність

  • пройти техогляд і підготувати машину до нього, усунувши всі неполадки і обладнавши всім необхідним;
  • оформити страховку за програмою ОСАГО і при необхідності - ДСАГО, КАСКО, «Зелена карта»;
  • оплатити реєстраційні дії в МРЕВ ДАІ - держмито за постановку на облік, внесення змін в документи і при зміні номерів - за видачу нових номерних знаків.

Все це змушує водіїв шукати інші варіанти придбання транспортних засобів, крім тих, що мають на увазі оплату авансового платежу банку при видачі позикових коштів.

до змісту ↑

способи

до змісту ↑

Брати «не той» кредит

Щоб купити авто в кредит без початкового внеску, потрібно звернути увагу не тільки на цільові банківські продукти. До послуг потенційних автовласників не тільки спеціалізовані кредити зі строго певним призначенням.

Взяти в борг у банку можна і готівку, що особливо зручно при покупці уживаної машини з рук, а не новенького засобу пересування в автосалоні. Але основна вигода саме у відсутності необхідності оплачувати частину покупки негайно.

В якості альтернативи споживчим нецільовим кредитами готівкою для придбання особистого транспорту можна вибрати кредитні карти з пільговим періодом або експрес-позики від банків і мікрофінансових організацій. Таким чином можна отримати всю необхідну суму для придбання авто, а також для його оформлення.

до змісту ↑

Шукати «той самий» кредит

Ряд банків і зовсім позбавляє потенційних клієнтів від різних хитрувань - тут пропонуються автокредити за замовчуванням без початкового внеску на нові та вживані автомобілі: які банки дають таку можливість?
Ряд банків і зовсім позбавляє потенційних клієнтів від різних хитрувань - тут пропонуються автокредити за замовчуванням без початкового внеску на нові та вживані автомобілі: які банки дають таку можливість

  • Аймані Банк з декількома різновидами програми автокредитування з нульовим внеском і видачею коштів під 20-31% річних для різних категорій клієнтів і відрізняються умов запозичення - зі страховкою і без КАСКО.
  • Промрегіонбанк обіцяє одну з найнижчих ставок за такими кредитними продуктами - від 19 до 23% за рік.
  • Банк Помаранчевий також готовий надати автокредит з 0% внеском, але тільки в рамках спеціалізованої програми BuyBack під 22-27% річних, про умови якої варто сказати окремо.
  • Меткомбанк робить упор на видачу в рамках даної доступною програми кредитів на авто від відповідних виробників, такі кобрендингові проекти, як DaewooFinance і LifanFinance, дозволяють клієнту купити нову машину, а також б / у авто для приватників і комерційних структур, від офіційних представників або з рук , заплативши відсотки в розмірі 19,5 - 34,25% річних.
  • Плюс Банк з лояльними умовами для окремих позичальників і зі стандартними пропозиціями для всіх бажаючими видає кредити на машини зі ставкою 17,9-35,9% в рік.

Для отримання грошей без обов'язкової оплати частини покупки автовласником досить виявити той банківський продукт, який призначений спеціально для таких ситуацій.

Щоб відповідати вимогам банку, доведеться постаратися і зібрати більш об'ємний пакет документів або оплатити комплексну страховку, але зате не потрібно буде збирати певну суму.

до змісту ↑

Спецпрограма BuyBack

При оформленні машини в кредит без першого внеску на умовах зворотного викупу угода більше нагадує довгострокову оренду. Даний продукт надається на 1-3 роки з платежами меншими, ніж за традиційним автокредиту. По закінченню цього періоду у клієнта з'являється два варіанти дій:

  • виплатити решту суми кредиту одноразово (приблизно 40-50% від ціни авто), погасивши заборгованість перед банком;
  • повернути транспортний засіб назад в салон, одночасно отримавши нову машину в користування, всі раніше сплачені кошти підуть в залік своєрідного початкового внеску.

За допомогою BuyBack можна отримати шанс міняти машини як рукавички, причому такий автокредит без першого внеску не обтяжується оформленням транспорту у власність. Залишається просто користуватися авто протягом встановленого часу.

Якщо вам терміново потрібні гроші, але не влаштовують ставки на споживчі кредити, ознайомтеся з корисною інформацією про те,   де взяти кредит під маленький відсоток Якщо вам терміново потрібні гроші, але не влаштовують ставки на споживчі кредити, ознайомтеся з корисною інформацією про те, де взяти кредит під маленький відсоток .

Чи плануєте отримати кредитну карту Ощадбанку? З'ясуйте заздалегідь умови погашення кредиту по ній з цього матеріалу .

Якщо в банку вас постійно зустрічають відмовою в кредиті, корисно буде з'ясувати його причини і дізнатися, як виправити ситуацію. Подробиці тут: https://cursinfo.com/kredit-esli-vezde-otkazyvayut/

до змісту ↑

Програма Trade in

Існує на ринку автокредитування та інша спеціальна програма для придбання машин без сплати певної суми власних коштів безпосередньо при оформленні угоди - Trade in.

У цьому випадку все стає ще простіше і процес зміни засобу пересування не становить жодних труднощів У цьому випадку все стає ще простіше і процес зміни засобу пересування не становить жодних труднощів. Автомобіль в кредит легко взяти без початкового внеску, замість грошей виступає наявний у власності автомобіль.

Автовласник здає в салон свою стару машину, яка виставляється на продаж, і тут же отримує нову (безпосередньо від виробника або вже стару).

Салон оцінює вашу «робочу конячку» або розкішну «ластівку» з дисконтом, причому величина заліку визначається в залежності від ліквідності авто. Але зате це дозволяє економити час на оформлення угоди і самостійний пошук покупця.

Клієнт швидко отримує оновлення для свого гаража в кредит і в той же час вирішує питання з колишнім ТС. І це дозволяє отримати в кредит до 100% від вартості машини.

А також у водіїв є можливість знайти підходящу пропозицію безпосередньо у офіційних дилерів, які надають не тільки кредит на повну вартість машин певних марок, але і розстрочку на погашення без нарахування відсотків.

Використовуючи будь-який з цих методів, можна взяти машину в кредит і без сплати першого внеску, а це значить - уникнути необхідності в накопиченні 10-30% від ціни цього придбання. Знання особливостей автокредитів дозволить зробити правильний вибір і використовувати оптимальну стратегію набуття власного транспорту із залученням коштів банку.


Чи плануєте отримати кредитну карту Ощадбанку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online